Min kanske KK

Posted by: Liv

November 17th, 2009 >> Killar, Sex

Hampus. Jag blir inte klok på den killen. Jag pratar med honom ofta och ena sekunden är det: “Jag längtar efter dig, jag tänker på dig hela tiden, jag älskar dig!” och andra sekunden är det en massa snack om allt annat än oss två. Även om jag försöker komma in på ämnet kan han byta samtalsämne och börja prata om antingen sin rygg, sina hundra dikter eller någonting helt annat orelaterat. Jag har ännu inte lyckats pejla ut om han vill ha sex med mig när vi träffas. Jag vet att han ser fram emot att träffas och tycker om mig, men vi får se om det går längre. Han får gärna vara lite svårfångad för min del, det är inte det. Allting blir ju bara tråkigt om man hoppar i säng det allra första man gör. Så det får gärna byggas upp så det blir lite spännande.

Frågan är, vad gör jag om han inte är intresserad? Ska jag försöka ta initiativet till något då? Jag kan ju alltid lägga mig på hans säng och bara relaxa liksom. :) Se ut att må bra och ha det skönt. Bara han inte är helt clueless för jag orkar inte hålla på och pusha.

Jag fantiserar ofta om honom nu. Vill inte bli besviken! Samtidigt vill jag inte sluta fantisera för det är så härligt och jag vet att det blir bättre då om/när vi välhamnar i säng.

This entry was posted on Tuesday, November 17th, 2009 at 8:46 pm and is filed under Killar, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.