Uttråkad dominant söker äventyrlig undergiven

Posted by: Liv

October 31st, 2011 >> Sexdejting, Undergiven

Idag loggade jag in på Bodycontact igen. Häromdagen fick jag ett hoppfullt mail och när jag gick in på personens profilsida så verkade det som om det var en från Älsklingsland! Jag kan oftast se sånt men jag har även misstagit mig ibland. Men nu hade den personen svarat att han var därifrån! Eeeeeeeeeeeee! Jag fick lust att ge upp ett litet glädjetjut. Men det stod att han söker en undergiven tjej plus att han inte hade någon bild. Fattar ni, jag hade aldrig svarat på det om det hade varit en svensk. Men nu bara “deeet gör inget”. Så jag skrev tillbaka och gav honom min msn. Det dröjde inte mer än några minuter så kom han upp. Samtidigt hade jag massor av andra konversationer på G men jag prioriterade hans.

Han kallas för Yak och har ett högst normalt jobb och liv. Jag fattade direkt tycke för honom och ja, det är väl inte längre någon tillfällighet att jag charmas av killar från det landet. Han var direkt rakt på sak med vad han ville, ärlig, vågade ställa frågor, velade inte och vågade skriva sådant som svenskar sällan vågar men gjorde det på ett snyggt sätt. Wow. Han fick min fulla uppmärksamhet. Vi pratade och jag försökte att svara alla de andra samtidigt och en av dem ringde till och med upp mig (superstressigt!).

Yak hade tydligen i sin ungdom gjort en massa galna grejer och det hade varit som en revolt mot hans väldigt konservativa uppfostran. Dock hade det konservativa inom honom vunnit till slut och han hade tidigare varit gift med en kvinna som var lugn, snäll och väldigt väldigt vanilj. Nu hade han lust att göra galna saker, sådant man fantiserat om, bara vara, leva ut den man verkligen är. Hans dröm var att även hjälpa en kvinna med det genom att befalla henne att utföra saker hon aldrig trodde att hon skulle göra. Han blev eld och lågor när jag sa att jag var gammaldags och ville att killen skulle ta initiativen. När han såg en bild på mig sa han: “Åh vad mycket hår att ta tag i!” Främst av allt ville han vara dominant och ha en slav. Här borde jag ju bara sprungit skrikande därifrån men jag var hypnotiserad. “Berätta mer…” liksom. Ja han var intressant. Vi ska prata mer i morgon.

This entry was posted on Monday, October 31st, 2011 at 6:22 pm and is filed under Sexdejting, Undergiven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Uttråkad dominant söker äventyrlig undergiven”

Vi är ett par som följer din blogg med stort intresse!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>