Frustrerad men inte desperat

Posted by: Liv

October 30th, 2011 >> Killar, Sexdejting

Jag pratade med lite killar från olika sexdejtingsajter på msn igen. Nu har jag bestämt att jag ska göra som så här, att de som är för sega och inte verkar ha någon tanke på att ses irl blockerar jag. Samma sak med de som kontaktar mig men sen aldrig har ett skvatt att säga och inte tar några diskussioner vidare. Så bort med dem nu för alltid. Det kan låta hårt men det är slöseri med tid för mig och jag letar inte efter en chattkompis, jag vill ha en knullkompis av kött och blod! ;)

Jagge ligger risigt till på den punkten. Jag har sagt det, att vi måste ses på riktigt snart men han har bara sagt “ja”. Grrrr!!! Så frustrerande! Jag har funderat på om han har flickvän och är otrogen men jag tror inte det. Mina deckartalanger hittade nämligen mamman till hans son på Facebook och där var hon listad som singel. Kom igen, just say the word! Jag är frustrerad och kåt!

Idag pratade jag faktiskt Emil (killen jag hade en trekant med för länge sen) på Facebook. Han törs snacka igen nu när jag och Hampus inte är ihop mer. Han var arg på Hampus efter ett bråk vilket jag i och för sig tycker var jäkligt löjligt. Han sa att han önskade Hampus allt ont och att han skulle spöa ner honom om han blev uppkäftig. Vi började sen snacka om vi kommer ses senare i år och hur kul det vore. Han skulle bjuda in mig på shotsparty. Kul, tänkte jag. Fast såklart kom frågorna igen om det fanns någon chans att vi skulle ha sex. Samtidigt kom Nicklas upp och tjatade om att vi skulle ha sex. Suck. Jag vet inte om jag kan dra dit på grund av det här, det kommer bli så himla jobbigt. Fast kanske att man kan hålla dem borta genom att säga att man haft det tufft på senaste eller nåt. Visst, jag är frustrerad men inte desperat och jag vill inte ha någon av dem!

Sen var det den här kickerskillen jag cammade med för några dagar sedan. När jag sa att vi kunde ses snart men att jag först ville ses på offentlig plats så sa han: “Det är inget som intresserar mig.” Jag trodde faktiskt det blev ett missförstånd för så kan man ju knappt säga! Så jag fortsatte prata med honom. Han frågade två gånger om vi kunde köra på cam och ja sa nej då jag höll på och åt middag och ville vara ifred. Då skrev han bara: “Jaha då kopplar jag ner nu,” och försvann. Okej good riddance hörrö! Kan man inte ta ett nej i det här skedet så känner jag att, ojdå, då kan man nog inte ta ett nej sen när det gäller heller. Han visade en aggressiv sida vilket måste vara den största no-no i det här sammanhanget. Nej bort med honom.

This entry was posted on Sunday, October 30th, 2011 at 11:52 am and is filed under Killar, Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
19 Responses to “Frustrerad men inte desperat”

Vilken knasig en…

följer din blogg med glädje;) intressant de här med sexdejtingsajter:P
dock har jag inte sprungit på dig än;) skulle va trevligt att komma i kontakt med dig ;)

RIkken: Kul! Sexdejtar du också för närvarande? Hur går det? Jag är nyfiken!
Obasua/Obama: Tack, roligt att höra!
C: Vet. En del tänker inte!

Alltid lite intressant – och en aning frustrerande, dessutom – att höra om tjejers syn på det där med sexsajter och sånt. Jag kan absolut inte förstå hur andra killar kan vara så sega när det gäller att ses och verkligen göra nåt av det man snackar om! Det borde ju vara tvärtom – när det är som det är att det t ex går typ sju killar på varje tjej på BC, så borde ju varenda kille vara hur taggad som helst när det väl dyker upp en tjej som faktiskt vill träffas. Själv har jag snarare motsatta erfarenheter; när jag försöker på till en träff med en tjej så blir det mycket snack om att “vi kan väl se framöver hur det ser ut”, och så där, och för mig som hellre vill träffas så fort hon känns intressant så blir det rätt frustrerande…

Pulaski: Jag tror så här, att i fantasin är sex helt fantastiskt och kul och inga problem finns. I verkligheten ska man först ta steget med personen i fråga, sedan ska man som kille få upp den, inte komma för fort, tjejen ska helst inte ha mens, kondomer ska finnas nära till hands och man ska må något sånär fysiskt. Många har nog inte heller tänkt igenom innan hur det faktiskt kommer att bli, de jagar en dröm.
Dock inte jag, ska jag säga. Jag är medveten om problemen men inte rädd för dem. Ett steg i taget. Det första man kan göra är ju att gå ut och ta en öl eller kaffe eller vad som helst. Sen om man då märker att man inte gillar varandra går ju inte världen under för det. Friskt vågat är hälften vunnet som det ju heter.
Jag ska fortsätta rapportera! Skriv gärna här också hur det går för dig! (Alla ni andra också.)

Är inte drömmen det finaste?
Sen är det väl så att av 7 killar på BC har 5 av dem ljugit i sin pres och 4 av dem har flickvän och kanske 3 är lite för fula.

Kan inte procenten som har kukbild heller, Liv hjälp mig!

Kalle: Jag klickar kanske bort 20-30 stycken innan jag hittar någon som jag blir intresserad av.
Sedan: om man tar alla “finalister” som går vidare, som man på något sätt börjar prata mer med och får ordentlig kontakt med så skulle jag ändå säga att 99% procent går bort p.g.a. att de inte är seriösa. Mycket svinn får man räkna med.
Vänta nu, procenten som har kukbild eller som bara har kukbild och inget annat? ;)

Hej=)
nja har väl börjat lite smått på klubb6:) men inte kommit in i de riktigt än:P men js tycker är verkar riktigt spännande:) och eftersom ja bara är ute efter sex så känns de sjukt pepp;P har du tips på några bra sidor?

RIkken: Kul! Hur är Klubb6 egentligen, är det inte som ett community mer? Har inte riktigt fattat.
Jag rekommenderar motvilligt Bodycontact, främst för att det finns så tokigt mycket medlemmar där.

Jag försöker också gå in i det hela med tanken att “jamen vinet lär ju i alla fall vara gott” när jag ska träffa nån på stan, och har sällan några större förväntningar än så. Jag dejtar en del via seriösa sajter också, men ironiskt nog har jag haft större framgångar på sexfronten via de seriösa sajterna än nån sexinriktad sajt. Jag ska väl i och för sig inte klaga; sex är ändå sex, liksom, men ändå. Lite skumt är det ju.
Och när det gäller just det där att sexet ska funka, också, så brukar jag ha en ganska avslappnad inställning till det. Har hon mens så får man väl antingen leva med lite blod på kondomen, eller också göra det skönt för varandra utan penetration. Man behöver ju ändå inte arbeta sig igenom ett helt sexliv redan första gången – lite nytt att upptäcka ska man väl spara till returmatchen, också.

Pulaski: Det var ju intressant, det där med att du hittar fler sexintresserade på seriösa sajter.
Vi verkar ha väldigt lika inställning till det här! Bra att du tänker så avslappnat.

Grejen är ju att det blir så mycket bättre om man inte ser allt i svart eller vitt, utan är öppen för fler nyanser. Visst, jag dejtar väl egentligen för att hitta en flickvän, men på vägen dit har jag också fått förhållandevis många one night stands, en och annan kk, många trevliga fikastunder, en ny väldigt nära vän och en väldigt bra förmåga att läsa kroppsspråk – och jag är inte arg för nåt av det, trots att jag fortfarande inte har hittat hon med stort H.

Men inställningen hos tjejer på sexsajter verkar vara en lite annan än hos de på dejtingsajterna, för på sexsajterna är tjejerna mest bara ute efter vältränade killar med enorma kukar och kan säga “hey, du har ett födelsemärke på fel ställe, back off – det står trettiotvå andra killar och väntar på att få knulla mig”, medan dejtingsajternas tjejer visserligen också verkar kunna välja och vraka rätt bra, men ändå är lite mer ödmjuka och öppna för personen snarare än bara kroppen. Nu vill jag ju inte påstå att jag är speciellt ful, men hur snygg man än är så i konkurrens med 50 andra så finns det ju ändå alltid nån som är snyggare…

Pulaski: Du verkar ha lyckats med din sexdejting, hittat en hel del verkligt sex. Jag vet inte vad jag gör för fel men hela grejen känns som en saga bara. :)
Vill du ta över bloggen? ;)

Han kanske hade mensen “kickerskillen” :-)

Linus: Jag fick våldtäktsvibbar av honom. Han var tjatig och påträngande och ville plötsligt inte träffas på offentlig plats först. Vågade inte ta risken faktiskt.

Hahaha, nu ska vi nog ta det lite lugnt här… :) Till att börja med så vill jag nog ändå påpeka att jag går runt och är frustrerad för det mesta och tycker att jag får för lite sex, plus att de som verkar tända på mig är såna som jag själv egentligen inte skulle vända mig om efter på stan utan mer än såna som hamnar i kategorin “bättre än att onanera, i alla fall”, så få nu inte nån bild av att jag har lyckats, för det vill jag själv inte riktigt påstå.
Och dessutom, hur många läsare tror du skulle stanna kvar om det var en kille som skrev bloggen istället, och då och då la ut bilder på sig själv i underkläder? ;) Nä, det är nog bäst om du behåller den. Jag kan tänka mig att kompromissa; om du och jag har sex med varandra så kan jag skriva ett gästblogginlägg om hur det var. ;)

Pulaski: Jag skulle läsa!!!
Hur länge har du hållit på med detta “projekt”?
Bra idé! Det skulle bli som en sorts omvänd blogg. Fast då fick du bara skriva snälla saker. ;)

Ja, det skulle väl vara du, dårå… Men om du är den enda läsaren så kunde jag ju lika gärna mejla istället för att skriva en hel blogg. :)
“Detta projekt”? Du menar dejtandet? Jag blev singel för ett par år sen och sen dess har det väl gått lite i vågor, både hur ofta jag dejtar, och vilken inställning jag har till dejtandet, om jag letar efter en ny flickvän eller om jag bara nöjesdejtar. Just nu är jag lite mittemellan, tror jag.
Men det är klart jag bara skulle skriva snälla saker! Jag är alltid en gentleman (utom när du inte vill att jag ska vara det, förstås…). Det bästa vore ju dessutom om vi skulle skriva om samma sak båda två, fast ur varsin synvinkel, då skulle det ju vara svårt att inte hålla sig till sanningen.
Så när fixar vi det här, då? :)

Okej.
Det är bra att du är rädd om dig.
Offentlig plats är viktigt första gången tycker jag när man träffar någon.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>