Naturtrogen eller rymdskepp?

Posted by: Liv

October 26th, 2011 >> Sexleksaker


Många är långa och svåra att fånga
Många syns inte men finns ändå
Många är gula och fula och gröna och sköna
Och röda eller blå
Många är stora som hus eller så
Men de flesta är små, mycket små, mycket små

Den här låten kan ni va? Och ni vet vad den handlar om? Just det, dildos. Som singel är dildos och vibratorer (och andra liknande skojsiga grejer) ibland ens bästa (och enda) vänner. Jag älskar sexleksaker, det vet ni. Färgerna, formerna, materialen och inte minst namnen. De får mig att le brett, rodna lite och ibland sätta handen för munnen och fnissa. Jag läste någonstans att de flesta tjejer, även heterotjejer, föredrar dildos som inte ser ut som en penis. Det tycker jag är jättekonstigt egentligen men tror ändå att jag får sälla mig till den skaran. Helst ska den vara hård och så slät som möjligt så den glider lätt. ;) Gärna lite gullig. Jag får för mig att de där som har pung och ollon och hela kitet är designade av män. Killarna själva kanske är de som är allra mest imponerade av dicken som fenomen? Sedan har vi sugproppsvarianten. Måste ju vara sjukt bra för camsex tänker jag. Man smäcker fast den på en list eller liknande, sätter på den och kan använda båda händerna till att skriva. Genialt eller?

Jag är lite nyfiken på er. Äger ni någon dildo? Hur ser den ut och framför allt, heter den något kul? Ser den ut som Petter Nicklas himself eller mer som något hämtat ur Star Trek?

This entry was posted on Wednesday, October 26th, 2011 at 4:37 pm and is filed under Sexleksaker. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Naturtrogen eller rymdskepp?”

Okända djur av Olle Adolphson :-)

Har gjort en avgjutning av min egen, inte till mig men, en kul grej även om det inte riktigt funkar. Det som är mjukt oh fint på mig blir hårt på grejjen.
Tänk bara en hård sträng på ollonet…
Men den är fin att titta på, och så har man dubblat med den!

Hård sträng på ollonet låter som något som skulle kunna bli en hit trots allt.
Ok så hon hade dig så att säga i båda hålen? Jag säger då det, ni killar är löjligt stolta över dicken. ;)

Dicken är det bästa vi har!
Bodycontact, man får väl gå in där och spana efte fröken Liv… ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>