Camsex med en främling

Posted by: Liv

October 27th, 2011 >> Camsex, Sexdejting, Sexfantasier

Jag rakade och fixade mig utifall Jagge skulle komma hit. Han ringde aldrig. Men jag var inte den som satt och muttrade för det! Nej, jag satte mig på Bodycontact minsann och fiskade! Sån e jag. ;)

Jag fastnade ganska snabbt för två stycken speciellt och sen var det ett par till men en av dem avslöjade sig snart som fotfetischist. Och det är okej såklart men när någon tjatar om det så förstår man att den är där för att tillfredsställa sina egna lustar. De andra två jag pratade med var dock såna där blygisar som det kändes som aldrig skulle våga träffas irl.

Plötsligt dök det upp en som man förstod var invandrare, typ lite kickersstil. Han hade en positiv presentation till skillnad från många andra. Verkade gullig tyckte jag så jag nappade. Han ville gå vidare till msn efter två mail. Vid det laget var jag så sjukt trött på att skicka hundra mail fram och tillbaka med bara en massa: “Gillar du oralsex? Det gör jag. Jaha du också, vad bra. Vad händer annars då?” Så jag addade honom.

Efter kanske fem minuter ville han se mig på cam. Jag gick motvilligt med på det, mest för att så många killar verkar bli lurade av andra killar att de är tjejer. Döm om min förvåning när jag såg världens sötaste kille där! Vilka ögon! Han gav mig direkt komplimanger: “Åh shit vad snygg du var!” En frisk fläkt vill jag lova efter alla andra segisar. Vi chattade en stund. Pratade om sex förstås men det kändes bara coolt och helt rätt.

När det gått ett tag gjorde han inte direkt någon hemlighet av att han ville ha camsex. Han började ta på sig själv och visade tungan. Jag garvade inombords. Det började i alla fall med att han ville att jag skulle visa min vibrator så jag hämtade g-punktsvibratorn och började slicka lite på den. Han blev kåt och jag sög på den för att visa vad jag skulle kunna göra med hans kuk. Det kändes som om det lossnade lite färg från vibratorn och det krasade lite mot tänderna men jag försökte att inte låtsas om något. Han tog fram kuken och började leka på riktigt.

Jag satt vid matbordet så det var inte så lätt för mig att göra något. Inte heller visste jag om jag skulle våga. De kan ju ta skärmdumpar och lägga ut nånstans, vem vet? Men sen tänkte jag att “Äh what the heck? Vad kan hända?” så jag förflyttade mig till soffan. Hade vibratorn intill mig hela tiden. Jag började lägga den mot klittan på utsidan av byxorna. Det fick igång mig. Han uppmanade mig att stoppa in den innanför trosorna. Jag gjorde som han sa och upptäckte hur skönt det var. Han var duktig på att övertala mig! “Kan vi inte försöka komma samtidigt?” skrev han, “det vore så häftigt.” Jag stod på knä och satte på dildon, sen la jag mig ner så han kunde se hur den åkte in och ut. Jag vet inte varför men det var skönare än vanligt. Men hur skulle jag kunna förvarna honom innan jag kom? Stört omöjligt att hålla i en vibrator, smeka klittan och samtidigt skriva på en dator en meter bort! Jag kom utan att skriva något och trodde han skulle se det. Men efter världens jätteorgasm hade lämnat mig skrev han: “Säg till när du kommer!” så jag fick låtsas komma en gång till. Han kom samtidigt.

Efteråt sprang vi iväg till varsin toa för att fixa oss. Jag kände verkligen en sådan där myskänsla som man brukar göra efter man har kommit! Båda hade lust att krypa upp i varandras famn. Så himla söt kille! Ja, jag säger det igen: “Blyga killar får inte kyssa söta tjejer.” Man måste vara lite fräck. :)

Jaha så då slutade dagen nästan med att jag fick en KK! Dessutom fick jag valuta för mitt rakade kön och mina spetstrosor. Vi snackade om att ses nästa vecka.

This entry was posted on Thursday, October 27th, 2011 at 5:02 pm and is filed under Camsex, Sexdejting, Sexfantasier. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
15 Responses to “Camsex med en främling”

ÄNTLIGEN börjar det hända lite gottigottgott. 4st gratissmisk utdelas och dvärgarna från Ghana kommer som ett paket på posten till dig. Trevlig helg

Ett rakat kön är ett bra kön!

Om posten kommer i tid vill säga :-)

Har full förståelse för att han gärna vill se dig direkt i cam, just för det där med att vara säker på att du verkligen är en tjej. Det är ju inte helt vanligt att tjejer tar egna initiativ och är på, så man blir lätt lite misstänksam när det händer. Vilket egentligen är vansinne! I en perfekt värld är båda könen lika initiativtagande, tycker jag…

Linus: Man skall väl ALLTID lita på posten….och SJ

Nej, jag litar inte på posten, SL eller SJ, tyvärr.

Dvärgar kanske bör skickas med Schenker för säkerhets skull.

Pulaski: Ja visst är det lite sjukt! Nu när du säger det så har jag faktiskt märkt att vissa kan bli nästan lite misstänksamma om man visar sig sugen på riktigt sex. Som att man förväntades regga sig på en sexsajt och sedan aldrig prata om sex och dissa varenda kille som skrev till en. Om man är tjej och letar efter lite kul så borde man inte ses som desperat.
Det låter verkligen som en perfekt värld att tjejer skulle kunna ta för sig lika mycket. Jag tror inte vi är där ännu men vi har helt klart kommit längre jämfört med innan. ;)

Eller DHL Liv!

Kan inte hålla mig….MÅSTE dra en ordvits.

-Får jag låna din båt?
- Nä, den är upptagen.

Linus: Det var “lite” ironi med att man skall lita på posten och SJ

Jo det förstod jag och only knäckebröd for me, Jag har fått nog av SL här i sthlm på vintrarna och stå och vänta på perrongerna i kylan pga växelfel,spårfel och signalfel.
Så jag önskar mig en dressin av Liv i julklapp :-)

Latinos4life Says:
October 28th, 2011 at 10:21 pm

Vad hände med oss då! Jag trode vi skulle vara eller kunde vara kk:

vad kallar du dig på bc?

vilken sida

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>