Blyga pojkar

Posted by: Liv

October 24th, 2011 >> Killar, Sexdejting

På morgonen läste jag ett mail från en italienare jag träffat på en dejtingsajt. Han frågade om vi skulle ses på stan. Nu kan det inte vara en tillfällighet längre att icke-svenskar är modigare. Jaha hörrni, “blyga pojkar får inte kyssa söta flickor”, var det inte så det hette? Men visst är det konstigt? Här sitter man och chattar i TIMMAR, nej, veckor med olika killar och ingen törs ses. Vad väntar de på? Ett tecken från Gud eller? Men den här, han bara: “Jamen då ses vi väl tycker jag.” Yes!

Jag satte mig på msn medan jag jobbade för att se om min favoritkille skulle komma upp. Vid femtiden eller nåt sånt gjorde han det. Han frågade massa grejer om vad jag tände på. Det slutade med att han runkade sig själv och sen skickade han en bild på satsen! Jag bara: “Åh vacker kuk!” Sen frågade han faktiskt om han kunde komma hit snart. Jag sa att det kunde han väl. Känns som om vi inte behöver träffas på offentlig plats först då vi pratat så mycket, setts på cam plus att jag ju har kollat upp honom. Vi sa våra förnamn för första gången idag! Hans visste jag ju egentligen redan då jag snokat en del, hihi. Faktiskt är det det fulaste namn jag vet nästan. Fast skit samma såklart. Här i bloggen kan vi kalla honom Jagge.

Jag snackade även med italienaren och vi har bestämt träff. Men jag ångrade mig nästan direkt. Han var så jäkla på. Först började han snacka om middag. Men jag tycker första dejten ska vara rätt kort. Han fick mitt mobilnummer och direkt ringde han upp mig! Jag svarade inte, sa att batteriet var slut. Sen sa han att han ville kolla på webbkamera och det fick han också, i typ fem minuter. Han kanske skulle trott jag var en 90-årig gubbe annars. Han hade tydligen råkat ut för lite konstiga grejer genom de där sajterna. Han verkar lite knäpp faktiskt. Har frågat typ tre gånger om jag är singel, glömmer bort allt man sagt och sen tjatade han om att jag kunde få sova över hos honom efter dejten. Sen – och det här var det värsta av allt – frågade han om jag tar p-piller. “Annars kanske man får gå och köpa vissa grejer.” Hehehehe det blir nog inget med detta men nu har jag ju lovat att gå på dejten så vi kan väl ta en bärs och snacka lite, det blir nog tokigt om inte annat.

This entry was posted on Monday, October 24th, 2011 at 4:25 pm and is filed under Killar, Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>