Sexdejting – en bluff?

Posted by: Liv

October 23rd, 2011 >> Killar, Sexdejting

Nä fan, jag ger snart upp detta med sexdejting! Talk is fucking cheap verkar det som. Skickade ett meddelande till Erik, väldigt kort och frågade om han ville ses. Fick inget svar. Såklart. Alla man träffar på sajter försvinner, minst 99 procent går bort. Slutar plötsligt skriva, skriver bara vardagliga saker så man aldrig leds in på vare sig ämnet intresse man-kvinna eller kommer på tal att man ska träffas, skriver mail som inte leder nån vart genom att inte ställa frågor etc. Ja det ska tydligen mycket till om nåt ska hända. Men är det nån 60-årig flintskallig gubbe som skriver så kan man ge sig fan på att han försöker både en och fem gånger även fast man inte svarar.

Sockan sen, jag gillar inte hans sätt att gå som katten kring het gröt. Först sms:ade han att han satt ensam hemma och pimplade öl. Jag skrev att det hade varit soft att vara med men då bytte han samtalsämne. Killar, om hon lägger ut ett bete så ta det! Är ni inte intresserade så messa inte. Och Radek vill inte ens knulla.

Blä på er allihop! Härmed bekräftas min teori om att folk egentligen är urtråkiga och när man hör om nån som gjort nåt kul så är det mest snack. Eller! Eller så är det jag som är ful. Jag vet inte längre. Dessutom, Bodycontact är ju hemsk. Bara kukbilder. Är jag den enda tjej i världen som inte blir upphetsad av att se en random kuk? Men man måste acceptera tingens beskaffenhet. Så här är det. Tydligen.

Jag har varit inne lite på andra, mer seriösa dejtingsajter och nosat. Hittade en man från mitt Älsklingsland där. Han har kontaktat mig ett par gånger och var väldigt trevlig men synd som var såg han ut att vara 50+ och väldigt gubbig och tunnhårig plus fet. Skitsynd men det går inte. :(

This entry was posted on Sunday, October 23rd, 2011 at 1:43 pm and is filed under Killar, Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
11 Responses to “Sexdejting – en bluff?”

Hej Liv och tack för en härlig blogg!

Tänkte bara fråga om du inte har funderat på att prova med ett par om du nu bara är ute efter sex? Det finns massor av seriösa par på tex BC så du borde ha alla möjligheter att kunna välja. Många söker en extra tjej. Vill du söka upp oss så heter vi samma som i e-postadressen på BC. ;)

Lycka till. :)

Hej och tack för tipset! Ni har nog rätt, par kanske är mer seriösa? Har varit med par två gånger tidigare och skulle gärna göra det igen.

Vilket är ditt älsklingsland då Liv?

Det tänker jag inte skriva här, er fantasi får bestämma åt er. :)
(Men jag tror du redan vet. Ledtråd: samma land som Hampus kommer ifrån.)

Känns som bc är gjort för par…vad heter du där?? Nyfiken på din profil ;D

Okej,jag låter fantasin skena iväg :-)

Jag kan “trösta” dig med att även tjejer rätt ofta har svårt för att komma till saken när det gäller att ses. Oavsett på BC eller nån annan vanlig dejtingsajt, egentligen. Kanske jag borde bli lite tjatigare, jag vet inte. Om jag inte får nån respons när jag föreslår att vi ska ses så föreslår jag det ju inte igen.

Men jag känner igen det där med bilder på genitalier. Jag tycker det är otroligt tacky och avtändande när man hittar tjejer som bara har bilder rakt upp på livmodertappen. Okej om hon inte vill visa ansiktet på BC, det respekterar jag ju, men lite smakfullt kan det väl vara för det?

Lp: Har inte fått den känslan riktigt. Jag får många mail och så från alla möjliga killar, det är bara det att de inte törs mer än maila. Tror min profilsida är okej ändå faktiskt! :)

Pulaski: Människor är väl så, man vill “kolla lite”, man vet inte riktigt vad man vill. Sex är fantastiskt i fantasin, i verkligheten kräver det ju någonting av en. Armar är i vägen, man ska koncentrera sig på att inte slå ut tänderna när man kysser någon, killen måste få upp den, tjejen måste bli våt, man måste tänka på preventivmedel och någon kan bli sårad av något man inte förstår etc. etc. etc. I teorin är det enkelt, i praktiken är det svårt. :)
Det låter absolut som om du måste bli tjatigare! Fråga inte bara en gång, tjejer vill att man ska jaga dem lite! Det värsta som kan hända är att hon inte vill träffas och då kanske det inte är så stor vits att maila och chatta längre heller? Då tar man bort den personen från listan och vips så har man sparat massa tid.
Håller med. Jag tycker man kan hålla det på en smakfull nivå tills det är “dags”. :)

Det finns olika sätt… Jag driver en blogg som handlar om helt andra saker, om relationer på andra plan. Massor av kvinnor hör av sig och det har aldrig varit problem att få tag på någon som vill ha sex. Problemen uppstår ibland när engagemanget blir för stort. Ett annat problem är att jag sällan får plats i skötet eftersom jag är ganska välskapt… eller vanskapt;-)

Det var verkligen inte meningen att bloggen skulle bli ett raggmedel, men det funkar lite så. Fast det krävs ju att man har något att säga och något att ge, empati, värme, klokskap och humor.

Mycket handlar om bekräftelse, man vill kolla marknadsvärdet. Jag har ett tips till dessa: Köp 100 aktier i enn litet Medicinskt förskningsföretag och kolla värdet där en gång om dagen på di.se Mycket billaigare!!! Men Liv: Du måste hitta andra sätt! Egentligen handlar det om kommunikation. Igår kväll på bussen hem blev jag skändligen uppraggad av en ung tjej, hon villa att jag skulle “hänga med” Bara för att vi fick en ögonkontakt och hade lite snack på kul… Allt går!

Musse: Du har uppenbarligen inte läst min blogg på sistone. ;)
Men det är ju precis det jag säger, att det här sättet med att hitta sex via en dejtingsajt nog är svårare än man tror. Kvinnor blir mer sugna om de får välja själva och även känner lite att de känner personen innan (som tex genom en blogg). Sen vet jag inte om det är lägre kvalitet på klientelet som lägger ut sig på en sexdejtingsajt?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>