Kuk vore kul

Posted by: Liv

October 20th, 2011 >> Killar

Sexdejtingsajterna. Jag blir ju riktigt deprimerad av dem. Haha. En massa äckliga typer med kukbilder som bara skriver saker som “vill du utöva facesitting på mig?” Jag skulle vilja ha nån att typ… kolla film med (och ha sex såklart men som man även kunde göra något “vanligt” med mellan varven).

Sen började Sàndor messa mig igen. Alltså senast var för några veckor sen och då skrev han nåt om att han inte berättat för sin fru att han återupptagit kontakten med mig igen eftersom hon var svartsjuk av sig. Sen frågade han om det här “hemlighetsmakeriet” var okej med mig. “Är det okej för dig?” frågade jag och trodde att det skulle ge honom en tankeställare och då började han prata om annat. Men idag när jag skrev att jag skulle på fest snart skrev han nåt i stil med “hoppas du får kuk,” sen kom det ett till sms direkt efter: “Haha kul menar jag såklart.” Jag är ju inte dummare än att jag hajar att det där var en medveten freudiansk felsägning för att lägga korten på bordet utan att behöva ställas till svars för det. Jag svarade att jag hoppades på båda. “Skulle gärna bidra!” fick jag då. Då svarade inte jag. För jag tänkte på alla gånger han gjort sig onåbar och vilka fula tricks han kört med när han ville sluta vara KK sist och på kvinnligt sätt blev jag lite irriterad! Förresten nu när jag är 100 på att det var sex han ville ha så törs jag nog inte träffa honom. I så fall får jag klargöra innan att jag bara är intresserad av att ses som kompisar. Men det är väl inget för honom…

Sen på Facebook kom Erik upp. Det var lite grann baktanken men jag brukar ha igång FB ifall nån vill chatta. I alla fall, han började nästan direkt med att säga att han borde gjort ett närmande sist han hälsade på mig. Jag var på direkt och sa “Ja, varför gjorde du inte det?” Han beklagade sig över att han varit så himla blyg. “Mitt livs största misstag!” skrev han. Haha! Jag sa att det var väl inte sista gången vi sågs. Han berättade att han fantiserat om mig mycket. Yes! Nu är det ju fritt fram. Han ju så snygg! Jag som klagat på torka här!

Senare tittade jag på bilder och Youtubevideos med honom. Jag onanerade och fantiserade om honom. Men jag kunde inte komma. :( Den enda kille jag kan tända på tycks vara… ja, ni gissa’ rätt, Hampus. Fan jävla skit. Fast det går väl över. Ändå har jag inte ändrat mig. Jag vill gärna fortsätta med det här sexdejtingprojektet så jag får mycket att skriva om i denna sexblogg. Fast måste säga att det går otroligt trögt…

This entry was posted on Thursday, October 20th, 2011 at 4:22 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses to “Kuk vore kul”

Härligt blogg…och du är en riktigt läcker slyna,,som jag tänder på:)

Hej Obasua! Du verkar ny här? ;)

Ja e ny.. Gillar din blogg. :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>