Min avsugningskompis

Posted by: Liv

October 16th, 2011 >> Sex, Suga av

Radek har varit här igen. Han hade med sig juice, bullar och vindruvor! Haha vad gullig han är. Jag hade glömt hur söt han är. Idag körde han rockiga stilen med svart tisha och jeans. Jag gillar den bäst (jag föredrar nästan alltid rockigt).

Som vanligt ville han själv inte ha något att äta. Vi snackade lite om alla resor han gjort. Han åker jämt utomlands, så himla orättvist. Men soft för honom.

Han la sig med huvudet i mitt knä och mös. “Åh vad jag slappnar av nu. Jag gillar att bli kelad med.” Jag sa att han liknade en katt. “Kom ihåg att jag är ett lejon!” påminde han (stjärntecknet). Jag började retas med honom och skulle se om han förstod någon svenska alls. Det var MYCKET dåligt med den saken skulle jag vilja säga! Jag sa några enkla meningar men han fattade inte. “Detta börjar bli pinsamt,” sa han bekymrat. “Jag har bott här i flera år och kan inte svenska!” Vi började gå igenom namnen på kroppsdelarna. Han kunde inte en enda och jag skrattade åt honom. Inte ens kuk eller snopp kunde han. Plötsligt slog det mig: Här satt jag med en kelen, svarthårig, långhårig kille i knäet och försökte lära ut svenska. Historien upprepar sig. Eller var det så att jag letat efter någon sorts kopia av Hampus? Så var det nog. Men ärligt talat, skit samma.

Jag började smeka honom på utsidan av jeansen. Berömde honom för hans fina bälte. Han sa att han hade femtio par märkeskalsonger hemma och jag frågade om det var hans pension som var lagrad däri. Retades med honom. Fick tag i hans kuk och började leka med den snällt. Först lät det som att han tappade andan för en sekund och jag trodde nog att han kommit in lite i en sexuell trans. Men så började han prata igen, i vanlig samtalston, som om jag lika gärna hade smekt hans arm eller nåt. Han är inte särskilt passionerad precis, den käre Radek. :)

Jag la mig med huvudet mot hans kuk, som i 69:an fast jag var fullt påklädd. Började slicka och suga som jag vet att han gillar. Jag tog ett fast tag om pungen och den är rolig, hans pung, för den är liksom lite för stor för själva bollarna verkar det som. Masserade den för jag har märkt att han tycker om det. Så tog jag den i munnen, slickade hårt och sög på testiklarna. Han förde hela sitt underliv närmare mitt huvud och jag nöp tag i hans höft och hjälpte honom att knulla mig i munnen. “Vill du ha mig?” frågade jag för jag insåg att fortsatte vi så här så skulle han nog komma snart. “Jag vill ha dig när…” Jag hörde inte det sista men jag förstod så mycket som att jag skulle fortsätta suga tills han kom, mycket och länge i min mun och jag svalde. Efteråt gick han iväg och tvättade sig i evigheter som vanligt. Bacillskräck, herr Radek? Jaja hade jag haft nån allvarligare sjukdom så hade den inte gått att tvätta bort. :P

Vi började prata om annat sen. Han gav mig en massa bra jobbtips vilket var välkommet. Det slog mig att vi har jäkligt kul tillsammans. Han frågade hur det kom sig att äldre generationer fick mer i pension och vad det var för skillnad på aktiebolag och enskild firma. Jag försökte förklara. Han är verkligen genuint intresserad av massa olika saker, smart kille, verkligen. Tänker mycket, har idéer. Och vet ni, jag tror att han kanske tänker samma sak om mig. Vi kanske inte egentligen är tända på varandra, han kanske inte ens vill knulla mig mer, men vi har intressanta samtal. Men vore det inte för sexet så skulle vi ju inte hänga, jag är ju inte dummare än att jag fattar det.

Ändå var jag lite besviken när han gått. Hade velat ha kuk ju! Där rök min ägglossning. Snart blir det PMS och bitterhet.

Jag gjorde pasta med massa vitlök till middag. Kan man ju unna sig NÄR ÄNDÅ INGEN VILL HA EN! :)

This entry was posted on Sunday, October 16th, 2011 at 4:55 pm and is filed under Sex, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses to “Min avsugningskompis”

Hej!
Det där lät orättvist, nästa gång får du se till så han går ner på “slicken” så du får lite njutning du med! Han kan ju inte tro att han kan få ett skönt blowjob med “Happy Ending” för lite bullar o Juice, det är inte fair mot dig!
Eller? ;) . Kram

M: Jag ler brett! Tack, du är på min sida. ;)

Hmmm du hade ju alla lägen i världen att få du också !! Vad var det som hindrade dig ?

MrMr: Han ville uppenbarligen inte knulla. :) Jag kunde ju inte gärna tvingat honom. ;)

Asså… Ge och ta…?

Heh, det kan man tycka. Men som sagt, vi kanske inte passar som KK av anledningar vi inte kan förklara.

Ge och ta ska det vara!

Hellre ge än ta i många lägen.. :p

Latinos4life Says:
October 19th, 2011 at 11:00 pm

Nyfiken!
När kommer sexklippet med dig och nån kille när ni har sex?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>