Sexchatt och deckaruppdrag

Posted by: Liv

October 13th, 2011 >> Sexdejting

Jag har chattat med lite killar idag. Man vet aldrig vem som kommer vara uppe. Det var en som var väldigt mycket på G och ville ha mitt mobilnummer men han fick det såklart inte. Sen killen jag träffade häromdagen på sajten och jag, vi lyckades hetsa upp varandra! Jag blev kåt när jag pratade med honom. Jag tror det var när han berättade att han älskar att ge oralsex. Han sa att han hade hoppats att jag skulle vara uppe denna kväll. Jag har föreslagit nu att vi skulle träffas irl på någon offentlig plats, som en dejt och han ville det men sen var det liksom inte mer med det. Häpp. Han verkar lite för seriös annars. Frågade om jag rökte och när jag sa nej sa han “bra”. Om man bara ska vara KK spelar det väl ingen roll om man röker? (Jag tycker inte det spelar nån roll ändå, men det är jag.)

Förresten kollade jag upp honom idag. Det är inte klokt vad mycket man kan kolla upp om folk. Det räckte med att jag visste ett av hans intressen. Då halkade jag in på Facebook och på så sätt fick jag hans namn. Sen var det bara att googla hejvilt. Mycket intressanta saker hittade man. Han har tydligen en son men verkar med största sannolikhet vara singel. Jag hittade var han bodde och på Google Maps kunde man se hur hans lägenhetshus såg ut. Det är nästan lite läskigt! Och som sagt, man känner sig lätt stalkeristisk. Men det är egentligen för min egen säkerhet som jag kollar upp folk. Jag vill kolla så det inte är något mysko med dem. Dessutom är jag grym på det. Wannabe deckare.

Anyhow. Vi chattade som sagt och antingen är han bra på att visa uppskattning och ge komplimanger eller så håller han på att bli typ kär i mig. Fast jag vet att jag kan vara jäkligt klurig när jag chattar, jag är så van. Ibland vet jag inte var jag får allt ifrån och jag vet att sånt som får killar att trilla av stolen är sånt som tänder dem. (Obs, jag pratar inte om snusk här utan bara om smarta kommentarer.) Han ville kolla på webbkamera. Han sa att han tyckte jag såg yngre ut. Yikes, jag kan väl för fasen inte se yngre ut de år jag redan dragit av från min riktiga ålder? Haha komiskt i så fall! Men det är ju i och för sig ingen höjdarkvalitet på webbkameran. Han ville att jag skulle visa min dildo. Sen satt vi där och hetsade upp varandra. Klockan blev jättemycket men han ville inte sova sa han och inte jag heller. Fan jag vill ha sex med honom och han gjorde väldigt klart att han ville ha sex med mig med. Han sa att han skulle onanera och tänka på mig. Sen har han berättat hur han skulle vilja slicka mig och reta mig till vansinne. Jamen hallå grabben, vad väntar vi på? Detta är en sexblogg, ge mig någonting att skriva om! ;)

This entry was posted on Thursday, October 13th, 2011 at 5:51 pm and is filed under Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
12 Responses to “Sexchatt och deckaruppdrag”

Mera av allt! Mera bilder, sexdrömmar/fantasier och ofta uppdateringar om än bara idag har jag…
härlig blogg du har! Vad menar du med smarta komentarer ge exempel!!

Det är inte för inte som man blir allt mer nyfiken på din ålder..

Lp: Jag lovar jag ska komma igång bättre snart. Mer av allt alltså? :)

Mmm… visst är det enkelt att klura ut en person om den bara ger lite info. Undrar hur mycket jag har “avslöjat” på min blogg. Går det att få fram ett namn tro…?

Nja… man måste nog ha lite mer konkret info. Som typ om du är med i en sportklubb. Eller om man vet vilken typ av företag någon jobbar på kombinerat vilken stad den bor i. Det finns också de som inte har lämnat så mycket avtryck av sig själva på nätet. En annan grej är att uppgifter man hittar inte alltid är korrekta eller aktuella så man får ta dem med en nypa salt. Man letar väl mest egentligen efter om de sagt att de är singel och så är de gifta, typ sådana saker.

vad hände med veckans bild?

Lite hektiskt nu men jag ska se vad jag kan göra!

Latinos4life Says:
October 14th, 2011 at 10:19 pm

På tal om sexklipp.Fråga? Har du nån gång filmat dig själv ha sex med nån kille eller?

En annan bloggar har kört med dagens under… Det vill säga ett foto/dag på vilka trosor hon har på sig just idag… Jag väntar fortfarande på en bild där man förstår att det inte finns några idag! Kanske hinner du först;)

Men Latinos, jag la ju upp ett sådant klipp för inte så länge sen. Kommer du inte ihåg: http://www.mittsexliv.com/sexblogg/?p=857

Lp: Bra idé. ;)

äntligen en bra sex blogg!! har samma genre som dig

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>