Sexdejting, lögner och kukbilder

Posted by: Liv

October 11th, 2011 >> Killar, Sexdejting

What is a horny girl to do? Jag satte mig och fikade och kollade runt efter nya sexdejtingsajter med min iPhone. När jag samlat ihop ett antal gick jag till vanliga datorn och började fundera på vilken jag skulle ta först. Jag tog en sajt som många hade pratat bra om. Det räckte med den eftersom det fanns tillräckligt mycket folk där. Högre nivå kändes det som än den förra och lite färre kukbilder. Jag fick ganska snart ett meddelande. Ett väldigt anonymt sådant och personen hade varken bild eller nån vidare presentation. Men när jag kollade på intressen så verkade vi vara en hyfsad match. Efter lite skrivande fram och tillbaka upptäckte vi att vi hade skitmycket gemensamt! Jag blev positivt överraskad över den högre nivån på detta forum. Kanske berodde det även på att jag var inloggad mitt på dagen och inte sena kvällar som jag brukar vara annars.

Tidigare idag hade jag tänkt skriva lite kort till lång-Petter (min favoritkille som jag fikade med och som tyvärr inte verkar vara lika intresserad tillbaka) men sen tänkte jag att det gått för lång tid och ja, ni vet hur det kan vara. Dock hade jag Facebook igång och så plötsligt började han chatta med mig där! Värsta sammanträffandet. Vi har aldrig pratat där förut så det var lite konstigt. Men glad blev jag. Han var också ensam. Vi pratade om lite olika saker, t.ex. mat och han sa att vore det inte så sent så skulle jag allt fått sätta fart och laga käk till två. Jag fick lust att förtjust klappa händerna och pipa av glädje. Beklagade mig lite över hur sent det var. Men han antydde att han ville träffas i alla fall! Nåja, typ.

Jag fortsatte att prata med folk från sexdejtingsajten, speciellt en som blev min favorit. Vi hade jättetrevligt. Vi var förundrade över att vi hade så mycket gemensamt. Sen var det en liten detalj. Inte så liten heller. Och det var att jag ljugit om min ålder när jag reggade mig på sajten. Detta eftersom jag förut hela tiden fick meddelanden från folk i 55-årsåldern. Så det var medvetet och noga genomtänkt. Men sen började jag märka att det här krånglade till det lite, t.ex. när om man pratade om filmer och liknande.

Men jag är inte ute efter nåt seriöst. Dock slutade det med att snubben sa: “Var har du varit hela mitt liv?” Hahaha sakta i backarna!

This entry was posted on Tuesday, October 11th, 2011 at 5:03 pm and is filed under Killar, Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
14 Responses to “Sexdejting, lögner och kukbilder”

Tipsa gärna om nån bra sajt, för där jag har varit brukar det mest vara tjej-söker-tjej-eller-par, eller par-söker-tjej-eller-par och alla använder versaler till att uttrycka sitt generaliserade ogillande om oss stackars singelkillar. Tjoho, liksom.

Vad hade du sagt att din ålder var då?

6 år yngre. Grejen är att jag ser yngre ut än vad jag är.

Hmmm. Har du testat BC eller? När man kontaktar tjejer där är det viktigt att man har en bild där ansiktet syns åtminstone lite grann. Sen måste man ha en något sånär utförlig presentation och när man kontaktar folk ska man nog inte bara skriva en mening.

Kom igen Liv, vad var det för sida?
Och vad heter du där?

Vad heter du på bc? Nyfiken!!!!
Vill se fler bilder å dig ;)

Hmm… hur gammal är du då? Jag fick för mig att du var typ 22-23. :)

din blogg är så himla bra o eftersom den är så himla bra så skulle jag jättegärna vilja se lite fler uppdateringar! för den är så braaaaaaaa

Lp och Kalle: Jag kommer som sagt att recensera lite olika sexdejtingsajter här snart. Jag måste bara hinna testa dem lite mer först. ;) Jag får även bli bättre på att lägga upp bilder på mig själv här i bloggen (och hoppas att inte någon av mina “dejter” känner igen dem, lol).

Rock Bottom: Jag kan vara så gammal du vill att jag ska vara. ;)

Lia: Tack! Kul att höra! Ska försöka uppdatera mer. Ni kan även tala om vad ni vill läsa/se mer av här. Sexdejtingdiskussioner, prat om sex i allmänhet, bilder, kärlekssnack…?

Haha… bra svar där.

Har testat BC, men där går det ju sju killar på varje tjej, och oavsett om man har en tydlig bild och en bra presentation så känns det som om man i högsta grad försvinner i mängden, speciellt när man möts av så många “nej tack till ensamma killar” redan i presentationerna… :/

Pulaski: Kk.se då, har du testat den?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>