Kär i ett folk

Posted by: Liv

October 9th, 2011 >> Killar

Jag har kommit på att jag måste avslöja en sak för att ni ska kunna förstå vissa saker som skrivs i den här sexbloggen. Nämligen att jag är väldigt, VÄLDIGT svag för killar av ett visst folkslag. Nu tänker jag inte berätta vilket utan jag tänker låta er fantasi få gissa åt er. ;) Men jag kan ju säga som så att Hampus tillhörde detta folkslag och att han på intet sätt avskräckte mig från att söka mig till dem igen. Jag upplever killarna från det här landet som exotiska på ett djupare plan än bara kultur och stil. De har en carpe diem-livsstil, är inte rädda för att visa starka känslor, talar om direkt att de är intresserade av en och är väldigt lätta att komma nära inpå livet eftersom de inte värjer sig för kontakt. På ett sexuellt plan blir allt det här extra fantastiskt. De är rent av livsfarliga för mig för de charmar brallorna av mig varje gång!

Nu har jag kommit i kontakt med en via ett språkforum och jag är helt kär i tanken på honom. Det började med att han skrev ett aplångt mail till mig. Han gillar matlagning, skriver poesi och tycker om handskrivna brev. Han har bott lite varstans i världen och är en kille som verkar klara sig vart han än kommer. Nu ville han byta pizzarecept med mig! Så jag skickade honom ett och han hade redan testat att göra den pizzan.

Sedan skickade han bilder på sin gulliga stuga som ligger på en ö och även på sig själv. Jag tycker han var ganska söt. Inte snygg eller så, tunnhårig, såg ut att vara typ tio år äldre än jag (han är ett år yngre eller nåt sånt) men han var liksom min typ i utseende. Lite grungig nästan. Jag gillar hans attityd och inställning, han har precis allt det där som jag gillar med detta folk. Avslappnad och kan ganska snabbt bli personlig, vågar ta ut svängarna på något sätt när han skriver. Det är svårt att förklara. I nästa mail kanske han berättar att han är gift men skit samma, jag kan ju få drömma lite! Jag svarade lika långt och försökte vara lika intressant även om det kändes som om jag inte kunde. Skickade även med några bilder på mig.

Okej, jag ska inte bli kär! Haha. Men det är trevligt.

Ni då, har ni några preferenser vad gäller utländska killar/tjejer? Någon speciell nationalitet som ni faller som käglor för?

This entry was posted on Sunday, October 9th, 2011 at 5:59 am and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
19 Responses to “Kär i ett folk”

Svarta som natten ;)

Själv har jag alltid varit lite extra svag för persiska tjejer, eller i alla fall mörka tjejer med den typen av utseende. Helst om de också har lite skarpa välmarkerade drag, typ käkben eller näsa, och så där. Yummi.

Mmm! C: Pratar vi om tjejer här? Håller med. Tycker afrikaner är snyggare än skandinaver, generellt sett.

Talkback: Borde ju finnas en hel del i Sverige! ;)

Är kanske inte kär i ett folkslag… men nyfiken. Inte bara ett. Kanske alla.

Hej Liv! Hoppas allt är bra med dig?! Har du haft sex med någon afrikan nån gång? Isf stämmer myten “Once black you never go back”?! :-) Jag hade sex med en från Cuba för länge sen och det var inga fel, riktigt rytmiskt! ;) . Kram

Rock Bottom: Ja alla har väl säkert sina finesser. ;)

M: Hahaha! You got lucky! :) Vad rolig du är.
Inte afrikan men väl killar från Mellanöstern.
Det jag blir fascinerad av har inte så mycket med utseende att göra, mer kultur, inställning och hur de tar kvinnor.

Grekiskor :-) , Det fanns en vacker som jobbade i receptionen i Volos på hotellet när jag var där. Yasas, Yasou! Kali Andamousi!

De från mellanöstern, har ingen vidare kvinnosyn tycker jag :-(

Persiska tjejer? :-) Jag hade en kvinnlig tandläkare från Iran en gång, svenska tjejer är bäst, andra plats grekiska kvinnor.

Ni baserar det mest på utseendet märker jag. ;)
Den jag dejtade från mellanöstern hade mycket bra kvinnosyn, lite gentleman så där. Beror nog mycket på andra saker.

Nja det vet jag inte Liv, mera personkemi och personlighet.
De från mellanöstern finns väl både med bara kvinnosyn och dålig som det finns bra och dåliga svenskar också.
Fast vi har inga slöjor eller hedersmord i den svenska kulturen.
Jag bor i en invandrartät förort till stockholm.

Libaneser

Joe: Mmm mmmm!

Jag är ganska säker på att jag vet svaret på den frågan du ställde om vilket folkslag som ligger dig lite extra varmt om hjärtat. ;)
Hoppas allt är toppen med dig. Har saknat dina mail men gissar att du har fullt upp med jobb och annat roligt. :D
Har iaf läst här men inte kommenterat så mycket på sistone.

Kramar Nisse

Kram själv Nisse! Vi hörs snart. Ja du vet vad jag menar för folk, jag är lite konstig. Vad gillar du?

Ja lite konstig är du kanske men riktigt söt och trevlig med. :D
Ja du det vet jag inte riktigt har inte någon speciell favorit.
Kram

Jag tycker du är söt Liv! :-)

Hehe och jag föredrar såklart asiater ;D. Small dick or not dosent matter! ;D

Men måste jag välja ett folkslag skulle ja gnog välja koreaner också. De är gentlemän samtidigt som det inte är så mycket “män är bättre” tänkande. . Men samtidigt så finns lite av det kvar…. Men en yngre generation är bättre! Och det håller definitivt på att bli bättre och bättre!

Desutom gillar jag att koreanska killar hittar på mycket. man går ut, drar på resor, får små presenter :) . Det är mysigt! Särskilt om man gillar dom tillbaka och kan låta fantasin flöda tillbaka ;D

Brittfitta: Just det där att man gör mycket tillsammans. Tycker vi svenskar är lite dåliga på det. Sen den här gentleman-grejen, jag faller också för det. Som fan. Det är kul när killar fjäskar lite för en, ger en komplimanger osv. :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>