Drömmen om den perfekta kyssen

Posted by: Liv

November 11th, 2009 >> Killar

Jag hade en så underlig dröm härom natten. Jag drömde om en kille som jag träffade för två år sedan. Han hade glasögon, långt hår och hästtänder. En riktig skrytmåns till på köpet. Kanske inte den snyggaste kille jag sett, men ganska söt ändå. Han kom fram till mig på en fest och vi kysstes. Detta var i drömmen alltså! Tyvärr. Han vet dessutom att jag hade ihop det med Benny vilket jag bara skäms för nu. Hur som helst, den där kyssen. Det var en sådan där fantastisk kyss, en sådan som är bättre än sex. Jag vet inte när jag senast fick en sån… Jag skulle nog kunna tro att just han kunde kyssas så. Tänkte hela dagen på honom bara för det. Nej, det här kräver ett Facebook-inlägg! :)

This entry was posted on Wednesday, November 11th, 2009 at 9:02 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>