Bara du slår en signal

Posted by: Liv

October 6th, 2011 >> Sexleksaker

Är ni fans av telefonsex? Jag hade det mycket med Benny när vi bodde i olika städer och det var praktiskt mest i brist på “the real deal”.

Men häromdagen hittade jag en kategori av prylar som kan ta detta med telefonsex till nya höjder. Det finns nu nämligen vibratorer som startar när mobilen ringer och fortsätter tillfredsställa så länge samtalet pågår. Ett exempel på en sådan är Ring A Joy från Dr. Love som har straps så man kan spänna på sig den (no pun intended). Tänker ni samma sak som jag? Att man skulle gå omkring på jobbet med den och på ett lite så där fnissigt sätt vara orolig för att mobilen skulle ringa vid fel tillfälle. Ringde det ändå skulle man ha ett jäkla sjå med att försöka hålla rösten normal.

Fast när jag tänker efter ser jag faktiskt ett ännu bättre användningsområde. Tänk er ett par där den ena är dominant. Denne bestämmer när du ska få njuta. Du kan sitta där med din vibrator och hoppas hur mycket du vill men det är han som avgör om och när han ska ringa. När han väl ringer och hör att du börjar närma dig orgasm så kanske han lägger på. Då kan han ha kontroll över när det ska gå för dig och du får helt enkelt finna dig i det.

“And I sit all alone impatiently
Won’t you please understand the need in me
So, ring, ring, why don’t you give me a call?
Ring, ring, the happiest sound of them all”

Nu vet vi äntligen vad ABBA egentligen sjöng om…

This entry was posted on Thursday, October 6th, 2011 at 9:01 am and is filed under Sexleksaker. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>