Beroende av avsugningar

Posted by: Liv

October 4th, 2011 >> Sex, Suga av

(Vi fortsätter från föregående post.)

Jag hatar att Radek aldrig vill ha något att äta! Alla på sexdejtingsajter säger att de tränar och håller sig i form och äter nyttigt. Radek var den enda som hade skrivit att han gillade sötsaker. Jag uppskattade det. Dessutom tycker jag om att få pyssla om och bjuda på saker. Jag tycker om att få laga mat åt killen och riktigt rå om honom. :) Antingen bantar han eller så är han nojig över ehec-bakterier igen.

Vi kan nästan ha det mer intressant utanför sängen annars. Han är rolig, frågade varför vi har så höga skatter i Sverige. “Är det för att man inte ska kunna bli rik eller?” Hehe, så kan man ju se det om man vill. :) Nämen, alltid kul att höra nya perspektiv på saker som man tar för självklara och särskilt från någon som levt större delen av sitt liv i ett annat land. Jag gillar när det händer lite i skallen när man pratar med någon.

Så kom det sig att vi började kela igen. Han visade att han ville att jag skulle leka med hans kuk. Att jag skulle suga den. Jag ville inte ge efter för hans önskan riktigt än så jag drog ut på det. Jag log med en låtsad elak blick. Han sa att han aldrig kunde få nog. “Vad kan jag säga? Hej jag heter Radek och jag är beroende av avsugningar!” Så jag började gå ner på honom medan han satt i soffan. Själv stod jag på knä redo att sluka honom. Nu sa han i alla fall nånting i stil med att det var skönt och bra, så jag fick lite feedback ur pojken till sist. Han ville att jag skulle leka med bollarna så det gjorde jag. Kändes som om pungen var helt tom! Men jag försökte ta ett stadigt grepp och massera den lite, smeka undertill, trycka lite lätt med fingrarna. Jag märkte att han tyckte om det och han kom ganska snabbt.

När han åkt kände jag mig lätt förlägen. Som att min kropp hade svikit mig på olika sätt. Jag kan bara hoppas att han inte brydde sig lika mycket som jag… Men jag tröstade mig med att köpa en ny handväska från nätet.

This entry was posted on Tuesday, October 4th, 2011 at 3:30 pm and is filed under Sex, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Beroende av avsugningar”

Hej, hoppas att du har det bra, ville bara säga att du skriver bra och undrar om du och Radek är mer på g än kk för tillfället? Sen så har jag en liten fråga, en pinsam dock men undrar om du skulle kunna hjälpa mig och ge mig lite tips angående en sak? :$

Hej Bel! Tack! Jag läste din kommentar angående hur du gjort med ditt ex och ja, det lutar väl åt att ignorering är det enda alternativet.
Nej, jag är inte intresserad av ett seriöst förhållande nu och inte Radek heller.
Javisst, jag kan ju försöka hjälpa dig. Vill du maila privat är det: livalexandersson [at] gmail [dot] com eller kommentera här.

Hej Liv!

Du nämnde dejtingsajter i ditt inlägg. Får man fråga vilka du provat? :)

Mvh

Jag kommer att göra någon typ av recension här i sinom tid. Dock inte just nu då jag vill testa runt lite fler. Men en ledtråd kanske kan vara “the obvious”.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>