Blod, svett och förvirring

Posted by: Liv

October 2nd, 2011 >> Knull, Sex, Sexdejting

Okej, har alldeles glömt berätta om senaste gången Radek var här så det tänkte jag göra nu. Jag hade bytt mysbrallorna mot långkjol och städat upp ordentligt (inbillar mig att typ gammal disk kan vara ganska avtändande).

Sen kom han, lite blöt stackarn för det hade just regnat. Vi satte oss i soffan tätt intill varandra som vi gjort förut och jag började fråga om ett sms han skickat tidigare om att han hade ont i ryggen. Frågade om han ville ha massage. Hehe, såklart han ville. Vi gick in till sovrummet och jag började massera honom. Vilket vackert hår han har, pojken! Jag skrattade till. Man skulle ju kunna döda för en sån kalufs. “Men du är ju inte ett dugg spänd!” sa jag och klämde på hans axlar. Egentligen var jag nog själv i större behov av massage.

Jag fortsatte med en mer ayurvedisk approach och bara smekte hans nacke, axlar och ryggslut. Han började sträcka ut armen bakåt och smeka mig. “Ta fram din leksak!” sa han och jag gjorde som han sa. Han vände på sig och vibratorn slogs på. Fy vad den väsnades! En sak jag märkt är att killar ger blanka fan i oljud när man har sex, om det så är muspruttar eller telefoner. Inte en min rör de. Jag får lov att öva på att bli likadan. Jag började slicka och suga på hans kuk och blötte ner den något förskräckligt med mitt saliv. Så när han märkte att jag var redo att köra och jag började närma mig hans skrev med mitt så sa han: “Har du en kondom?” Här kommer det läskiga. Jag glömde helt bort den biten! Jag som är den mest noga i hela världen med sånt och till och med brukar läxa upp mina polare och ge dem kondomer innan de ska ut på krogen. Jag blev helt ställd av frågan. Alltså, jag hade precis haft mens och jag brukar bli löjligt trög då så jag får väl skylla på det. Eller så var jag kvar i vanan med Hampus. Jag visste inte hur jag skulle få på en kondom på en så blöt kuk. Sedan, själva kådisen var ju helt torr så jag visste inte hur jag skulle få in kuken i mig. Det gick trögt och gjorde ont. Snacka om att jag kände mig klantig! Mitt i allt detta blev jag ännu mer förvirrad. Och svettig!

Vi började med att jag red honom vanligt och det verkar som om han brukar vilja kramas då. Men han visar aldrig vad han vill ha och han tar inga initiativ. Till slut ville jag byta ställning och eftersom han inte hade några idéer så vände jag helt sonika på mig och började rida honom baklänges. Bredvid hans kuk mot benet såg jag en blodfläck! Jag hade varnat honom för att jag eventuellt kunde ha lite mens kvar men det hade inte kommit något på hela dagen. Han sa att det inte gjorde något men jag skämdes eftersom det såg ut att vara så mycket, förmodligen var det uppblandat med annat så det såg ut att vara mer än det var. Allt detta plus det konstiga vädret gjorde att jag blev supersvettig! Det bara dröp längs ryggen. Jag kastade bak håret så det inte skulle synas. Återigen, jag hade ingen aning om vad han kände. Förutom att han smiskade till mig på ena skinkan. Jag tog det som en gest av uppskattning. Han ville att jag skulle kunna komma så jag la mig bredvid honom i skedställning. Kan inte komma så lätt i ridställning. :) Men han rörde inte vid mig alls. Jag vet inte om det var för att jag var så svettig men hallå, jag hade ju fått jobba hårt, han hade ju inte gjort nånting förutom legat där. Hans kuk var jävligt skön och jag höll vibratorn på klittan för att försöka komma. Han pumpade på hårt och bestämt och till slut kom jag och jag måste ha låtit bra mycket. Men jag vet faktiskt inte för jag var så inne i det.

“Jaha är det så du är när du kommer!” sa han listigt efteråt. Han kom tydligen samtidigt som jag men jag märkte inget! Lakanet, han och jag hade alla blodfläckar och han stack iväg på muggen och tvättade sig jag vet inte hur länge. Det var som den där killen i Sex and the city som Miranda dejtade som alltid gick och tvättade sig maniskt efter sexet. När han kom ut därifrån sprang jag in och tog en snabb dusch. När jag kom ut såg jag honom inte och en tanke slog mig: “Tänk om han har stuckit? Fy fan vad dum jag skulle känna mig!” Men han var bara ute och pratade i telefon. När han kom in sa jag: “Jag är ledsen för hela den här skräckfilmsgrejen!” Han sa igen att det var naturligt och inte spelade så stor roll. Jag skämdes ändå och inte blev det lättare av att han var ett sådant stenansikte.

(Mer snusk hände men jag tar det i nästa post!)

This entry was posted on Sunday, October 2nd, 2011 at 6:57 am and is filed under Knull, Sex, Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Blod, svett och förvirring”

Hej, jag skulle vilja diskutera super-erövraren av kroppen jag bor i Tokyo du har en webbkamera.

Väntar på conqueror3437@yahoo.com.tr post;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>