Böcker om sex

Posted by: Liv

November 7th, 2009 >> Min roman

Upptäckte nu att det finns en annan Liv som har skrivit en roman om sex! Fast hon stavar med w – Liw. Hennes bok heter i alla fall Svenska flicka och handlar om en tjej som arbetar som strippa i Rom. Liw är ju då en “riktig författare” som blivit utgiven på förlag, inte som jag som är 100% independent.

Man kanske skulle ta och läsa den där boken då. Det var särskilt en mening i en av recensionerna som jag fastnade för: “Du måste läsa den! Men varning, den är äcklig!” Jag undrar vad som egentligen menas med “äcklig” om den är lika äcklig än min roman. Kanske till och med äckligare? Eller är min roman så sjuk att den aldrig skulle få publiceras på ett vanligt förlag? Nej, jag får väl ta och läsa den där boken. Hoppas bara att ingen förväxlar Liw med mig, för jag har då inte varit strippa! (Bara privat, fniss.)

Här kan man läsa mer om min sexroman.

This entry was posted on Saturday, November 7th, 2009 at 1:55 am and is filed under Min roman. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>