Absurt tjejsnack

Posted by: Liv

September 7th, 2011 >> Analsex, Kärlek

Så länge sen man pratade tjejsnack. Men plötsligt händer det. Jag och min bästa vän träffades och det var ett tag sedan för hon visste inte att jag gjort slut med Hampus. Jag berättade allt om det och att jag nu hade en ny älskare (vars choklad jag tog med mig dit). Hon ba’: “Så allt det här har hänt sen sist?” Hehe. Ja det har hänt rätt mycket sen sist faktiskt och det är väl bra eller nåt…

Så berättade hon nåt som hon inte vågat säga förut och det var att hennes sambo skämts över Hampus inför grannarna när de stått ute på terrassen tillsammans. Han hade väl sunkiga byxor och nån risig tröja. Eventuellt den där förskräckliga mössan som han hade hittat på gatan i sitt ghetto till hemstad. Grejen är att hennes sambo har väldigt hög tolerans för folks utseende så det vill inte säga lite. Hahaha. Hampus är väl extrem.

Hur som helst så berättade jag om allt konstigt Hampus gjort, att han hade sagt att han kissade på mig i duschen en gång. Jag berättade även att han gått på muggen och gjort nummer två medan jag duschade och sen gått in i duschen där jag stod utan att torka sig samt därefter kissat i handfatet. Sen att han tog sig för röven och skrek att han trodde att han sket på sig i sin kontorsstol. Att han gav mig muskelavslappnande medel och försökte köra in kuken i min röv när jag sov. Hon tyckte han var helknäpp såklart men man märkte att hon njöt av skvallret. Nu spelar det ju mindre roll om hon vet allt det här. Nu kan man skratta åt det istället. Hon sa att hennes kille också var rumpfixerad men att hon minsann inte tänkte släppa till med analsex. Hon är en sådan där one-way-exit-tjej.

Fast ibland undrar jag om hon kommer tappa respekten för mig. Jag menar, först en golden shower-dyrkande transa (eller ja, typ) och nu detta. Radek är ju cool som fan men vi kommer ju aldrig att bli tillsammans.

Jag tränar för fullt med hantlar. Sitter på sängen och kör i bara BH och lyssnar på musik i iPhonen. Detta är ett experiment för att se om jag kan åstadkomma någon form av bulle på armen. Egentligen skulle jag slagit vad med någon.

This entry was posted on Wednesday, September 7th, 2011 at 3:34 pm and is filed under Analsex, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses to “Absurt tjejsnack”

Det där med muskelavslappnande och att försöka ha analsex med dig när du sov låter oroväckande likt ett våldtäktsförsök. Eller vad tycker du?

Jo jag tycker det också låter som ett våldtäktsförsök men knarkar man så förstör man hjärnan till slut :-(

Jag kan inte svara på vad han tänkte där. Det är möjligt att jag gnuggat med rumpan mot hans skrev precis innan jag somnade, så gjorde vi ofta. Det kan ha uppfattats som en invit i så fall, vet inte.

Han har förresten slutat med drogerna nu.

Han var inte riktigt frisk iallafall.

Det fan halt jävla sjukt och olagligt beteende! Ingen frisk människa gör så mot sin partner. Om man inte har ett dominansförhållade, och då behövs väl inget muskelavslappnande…
Släppte du inte till i 2an tillräckligt ofta kunde han väl bara säga något!
Nej du lägg upp ett par bilder på dina “big guns” istället och skit i den killen!
Trevlig helg!

Mm. Misstänker att det där jag läste i DN om att pannloben (konsekvenstänkande m.m.) inte utvecklas ordentligt om man börjar med cannabis i unga år var sant…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>