En enda röra

Posted by: Liv

November 5th, 2009 >> Killar

Planen är nu att jag ska dejta Hampus. Han verkar glad över det. Men jag säger bara det, om någonting strular eller han blir konstig så kommer jag dissa honom direkt.

När jag skrev till Frederick för att berätta att jag kommer åka på tillställningen så svarade han att han blivit singel och kanske kommer åka dit han med. Uh-oh. Jag vet inte om det var goda nyheter. Jag kommer försöka pejla ut vad jag vill när tiden är mogen. Man vet aldrig vem som kommer vara singel eller intresserad då i alla fall. Jag vet att jag gjorde rätt som det ser ut nu. Hampus är den som trots allt varit rakast på senaste tiden, även om det inte vill säga mycket.

This entry was posted on Thursday, November 5th, 2009 at 8:33 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>