Lite sexiga sms

Posted by: Liv

August 17th, 2011 >> Killar

Radek och jag sms:ar alltid lite med varandra under dagarna. Han är lite så där klumpigt snuskig som killar kan vara ibland. Jag är lite glad att jag har honom. Han är rolig, jag gillar honom, lite frisk fläkt så där. Jag kan inte hålla på och ge honom vad han vill hela tiden men han har fått några fler bilder i alla fall. Jag fick några fler också på honom. Men när jag tröttnar så slutar jag skriva, jag måste jobba också. Hela livet kan inte handla om sex (även om denna sexblogg handlar mest om det förstås, men jag gör faktiskt annat också ;) .

På kvällen ville Hampus chatta och visst ställer jag upp för honom. Jag vill hjälpa honom men jag vill inte han ska tro att vi ska bli tillsammans igen. So far trivs jag alldeles ypperligt med singellivet. Jag tycker det är sorgligt att det blev som det blev och jag tycker synd om honom men jag är fast besluten om att ha kul nu. Han vill fortfarande att vi ska ingå ett “complicated relationship” på Facebook men jag vill inte han ska hoppas. Han måste också hitta sig själv nu.

Sen började han säga saker som att han älskar mig så mycket att om jag blev förlamad så skulle han hjälpa mig att torka mig i rumpan – med sitt hår om så skulle krävas. Eeeeh…

Sen fick jag den här vackra saken:

O
O
o  \“/
/o `))
/_/\_ss))
|_ss))/|
|__ss))_|
|__sss))_|
|___ss))\|
|_ss))
)_s))
(`(  /_s))
(_\/_s))
(\/))

Apropå detta. Men nej, jag är obeveklig. :)

This entry was posted on Wednesday, August 17th, 2011 at 5:57 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses to “Lite sexiga sms”
Latinos4life Says:
August 18th, 2011 at 8:59 pm

Kommer du festivalen här nere i malmö?

Härligt att det händer lite roligt i ditt liv!!!

Någon mer än jag som inte ser vad det är för bild…

Det är en ASCII-sjöhäst. :) Han ville ju att vi skulle reinkarneras som en sån.

Åhh…singel is the shit. Eller? :) Blir lite avundsjuk på dig. Alltid lika roligt att upptäcka nya kukar.

Jag kan varmt rekommendera singellivet so far!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>