En uppenbarelse, inte en groupie

Posted by: Liv

August 7th, 2011 >> Sexfantasier

Mmmmmm… Devin… Ååååh… jaaaa! Mmmhmm… Aaaaah.

Jag vill ha dig över mig, inuti mig. Ta mig så hårt att jag tror att jag ska gå sönder. Svettigt och djuriskt, ge mig det som jag fantiserat om i åratal, gör mig inte besviken. Var så där vacker som du är i dunklet och samtidigt så ond och läskig som bara du kan vara. Låt din självsäkerhet och dominans sakta övergå i förundran, beundran av mig som sexuell varelse. Mina läppar mimar ett “I wanna fuck your sick brains out!” och din attityd försvinner, du dyrkar mig nu, dina rörelser blir allt långsammare och du ger noga i akt på mina reaktioner. Varje gång du tränger in i mig är som en gudagåva men jag låtsas inte om det och håller bara blicken kaxigt fastnaglad i dina vilda ögon. Du ser på mig på ett sätt du aldrig sett på någon annan förut.

Jag minns en intervju med dig där du sa att du tyckte människor egentligen var äckliga, rosa köttklumpar och jag undrar om du tänker så om oss nu när vi ägnar oss åt det mest köttiga man kan ta sig för. Jag vill säga åt dig att inte fundera så mycket, inte just nu, att lämna det intellektuella snacket, din strålande intelligens till efterspelet. Ändå är det precis vad jag tänder på som allra mest hos dig…

Åååh. FAN. Fucking jävla Devin Townsend, varför är du inte i min säng???

This entry was posted on Sunday, August 7th, 2011 at 6:49 pm and is filed under Sexfantasier. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses to “En uppenbarelse, inte en groupie”

I love the way you come to me every night
My fantasies are real, and they never lie
If you only knew, what I do in my dreams with you

Baby don’t wake me, let me take you on an endless journey
We touch, and the softest kiss explodes with lust, yeah
It’s real, you can’t deny the heat you feel
And if I die before I wake, baby, that’s all right

:)
Borde vara jag som sjunger det, inte du!

Du har inte svarat på mitt mail än:)

Jag kille som söker kk?

Bodycontact.com ;)

Vill inte du vara kk med mig?
Knulla med en spansk kille som mig och känna på en spansk kuk.

Hehe! Det skulle jag inte ha något emot. Men tänk på att ni som läser bloggen har ett försprång och vet allt om mig medan jag vet nada om er. :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>