Porrstjärna eller nunna

Posted by: Liv

August 4th, 2011 >> Analsex, Sexdejting, Suga av

Vet inte hur jag ska göra med alla killar. Detta är en sexblogg så nu får det snart vara dags för lite sex, tycker ni inte? Jag gör mitt bästa i alla fall. :)

Under hela tiden jag var tillsammans med Hampus men höll på att göra slut så onnade jag typ en enda gång och grät. Men nu har jag fått en nytändning och börjat plocka fram lite skinande sexleksaker. Känner mig glad och kåt och har lust att dansa, hihihi.

Samtidigt känner jag mig feg och försiktig. Det var ett tag sedan man gjorde något snuskigt nu…

Fick mail från Radek:

“…jag är äventyrlig av mig, gillar det oväntade. jag gillar att bli bortskämd. jag är romantisk och öppen för nya saker… jag älskar bra avsugningar och analsex och förväntar mig det ganska ofta :) hur är du när det gäller den saken?”

Eeeeeeeeeeeeeeeee! Det enda jag kom ihåg från mailet när jag stängt mailprogrammet var “analsex”.

Förresten hade jag tidigare skrivit att jag fått höra att jag är bra på att ge oralsex, att killar som aldrig tidigare kunnat komma hade sagt att de gjorde det bara när jag gick ner på dem. Samt att jag blivit kallad för porrstjärna av mitt ex. Då skrev han: “Hur kan jag vara säker på att du tror att du är bra på att ge blåsjobb?” Ja alltså, för det första har jag aldrig sugit av mig själv och för det andra, även om jag kunde det så skulle det ändå inte bli samma sak eftersom jag inte har någon kuk. Till och med på anställningsintervjuer brukar det räcka med referenser… :P

This entry was posted on Thursday, August 4th, 2011 at 7:55 am and is filed under Analsex, Sexdejting, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>