Otroligt jobbigt mail

Posted by: Liv

November 4th, 2009 >> Killar

Fick mail av Hampus häromdagen angående dejten senare i höst:

“Såklart vi ska ses. Det enda är att jag sa till Lisa att du skulle komma och hon blev arg på mig, jag sa till henne att jag ville att det skulle vara lugnt för henne om du kom, men hon blev helt galen. Jag försäkrade att jag inte ville att hon skulle tro att det var för att hämnas på henne som jag går ut med dig. Hon var så himla arg och sa: “Jag vill inte att du ska ligga med henne!” Hon pratade som om det var helt säkert att det skulle hända. Men jag menar, hon och jag är inte ens tillsammans, men jag antar att hon måste vilja vara med mig, men inte vill binda sig vid mig och inte vill att jag ska komma nära dig.

Jag vill vara en gentleman mot dig och jag vill verkligen inte förarga henne och jag vill inte att du ska känna att du inte vill träffa mig eftersom hon är så här eftersom jag verkligen har sett fram emot att träffa dig. Jag menar, jag vill absolut träffa dig, det är verkligen inte en fråga om det. Lisa har varit i mitt liv i 12 eller 13 år nu, och även om vi inte tillsammans har vi kommit till en punkt i vårt förhållande just nu då vi inte kan komma överens. Jag vill verkligen inte att detta ska förstöra vår vänskap.

Jag förstår om detta känns konstigt och beklagar att jag måste skriva och säga allt detta. Jag saknar dig och jag hoppas att vi kan prata snart. Kram. Du vet att jag ser jättemycket fram emot att träffa dig.”

Otroligt jobbigt mail. Jag fattade absolut ingenting när jag fick det. Jag läste det fem gånger och förstod ändå inte. Men sen redde vi ut det i telefon. Han ville tydligen bara att jag skulle veta att Lisa hade blivit sur och svartsjuk och att han hoppades att det inte var ett problem för mig. Jag kan ändå inte låta bli att undra om han tänker köra något sorts safe-play nu utifall Lisa säger att hon vill ha tillbaka honom. Jag tänker inte engagera mig alltför mycket i detta känslomässigt. Orkar inte bli sårad.

This entry was posted on Wednesday, November 4th, 2009 at 12:17 am and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>