Kan jag få byta kropp?

Posted by: Liv

June 29th, 2011 >> Uncategorized

Igår var jag hos doktorn och fick en “grej” uppkörd i urinröret. Kul värre… Jag var inte speciellt orolig för själva undersökningen men däremot för att det skulle bli illa med urinröret efteråt. Jag frågade sköterskan hur det kunde bli med den saken och inte helt otippat fick jag svaret att de aldrig hade hört talas om att man inte skulle kunna kissa efteråt. Inte så mysig grej att göra precis. Man får bedövning men det känns ändå. Dessutom hatade jag den solarieäckliga doktorn som påstod att man inte kunde få kramp när man kissar. Varför får folk det då? Mitt exexex hade t.ex. pissoarskräck, stackarn kunde bara fjärta när han stod där vid rännan. Och de måste ju vara enklare för killar?

Jag drog hem och somnade. Sen när jag vaknade någon timme senare märkte jag mycket riktigt att: “Uh-oh, jag kan inte kissa.” Såklart. Vem hade trott något annat?

Jag drack oerhört lite till maten och inget kaffe. Någon droppe vatten då och då bara. Jag vet inte om detta var rätt taktik, förmodligen inte. Men jag vågade inte dricka av rädsla för att vara tvungen att åka in till akuten. Roligt att prata med Hampus då. Han sa: “Mitt urinrör är jättestort. Jag skulle nog kunna sticka in en gitarrkabel där!” Eeeeeeeeeee!

15 timmar tog det innan jag lyckades. Jag bet mig i armen och det sved som tusan. Men ack så vackert porlande! Vid det laget var jag törstig som en idiot.

Okej, jag vet att detta är en sexblogg och att det här kanske inte var så upphetsande läsning men jag vill bara visa baksidan av sex. Det är lätt att man råkar ut för återkommande urinvägsinfektioner och det suuuuger. :(

This entry was posted on Wednesday, June 29th, 2011 at 3:46 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses to “Kan jag få byta kropp?”

:(

Tack för utropet ^^.

Wah :( . Inte kul att få något uppkört i urinröret :S. Hoppas det blir bättre dock! !

Kramar på dig!

Krya på dig!
Ni kvinnor har kortare urinrör än oss killar och får lättare urinvägsinfektion.
Kram

Tack. Har slagit rekord i att hålla mig verkar det som. Vi kanske inte är gjorda för att ha mycket sex men det struntar vi i. :)
Och var glad för ditt långa urinrör! Lol.

Jag är glad för mitt urinrör :-)
Du får onanera istället nu för att ha penis i dig :-)

Bra det. Kan du också stoppa upp en gitarrkabel där? ;)
Man kan få uvi av dildos också men då får man bry sig om lilla klittan istället. :D

Nej, det vet jag inte.
Okej, smek klitorisen då :-)
Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>