En kärleksförklaring

Posted by: Liv

June 1st, 2011 >> Uncategorized

Magnus Uggla, tack för att du finns! Din röst gör mig lugn och fastän jag vill gråta ögonen ur skallen just nu så ler jag, brett. Till och med jag som knappt kan le speciellt brett eftersom min mun är formad som ett litet hjärta, till och med jag smajlar så huvudet kunde klyvas i två bitar. Allt på grund av din musik. Du sjunger så skrikigt och falskt och dina F-ljud är spottiga, som om du fräser saliv in i micken. Jag skulle nästan vilja knulla med dig. Din krullhåriga jävel. Haha.

Nämen, seriöst. Tack.

This entry was posted on Wednesday, June 1st, 2011 at 5:17 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
13 Responses to “En kärleksförklaring”

Hahaha kung! :D

Kram på dig!

Kung för en dag. ;)
Kram själv.

Jag tar hellre dig, Liv A som sängkamrat än Magnus Uggla om jag fick välja :-)
Uggla som Christoffer i filmen G glömmer man inte, även plattan 35åringen som jag fick på Lp när jag var tio år och som jag har nu på cd är bra.
En modern Karl Gerhard tycker jag Uggla är!

Jamen, en trekant med mig och Magnus då? :P
Tack för att du tipsade om G, kollade Youtube nu! Har du sett Falsk som vatten? Där har han också en roll. Hörde någonstans att han ville göra fler filmer men ingen ville ha honom, stackarn. :D Men som musiker är han fucking genius.

Hahaha! Helt underbart inlägg! Och jag kan inte annat än hålla med.

Jag väljer bara dig Liv i sådana fall :-)
Varsågod!
Okej, visste inte att han varit med i en till film.
Håller med ett musialiskt geni!

Nånsin gjort det till Magnus’ musik då? (Då blir det ju nästan lite som en trekant.)

Gullan och Pullan Says:
June 3rd, 2011 at 1:20 pm

Undrar just om han knullar lika bra som han skriker i micken. Men han e go den där herr Uggla!
Din blogg är störtskön.
Gullan och Pullan

Haha tack!
Ja, det är ju det man misstänker… :)

Nej, ingen älskog till herr Ugglas musik :-)
Du då Liv?

Nej faktiskt aldrig. :) Tänk om Baby Boom skulle komma där plötsligt, man skulle ju komma av sig. Eller Fyra Sekunder! Nää.

Haha :-)
Bebisar är trevligt!

[...] som läst den här bloggen ett tag vet att jag är ett stort fan av Magnus Uggla. Mycket tänkvärt har han hävt ur sig, den gode ugglan, men särskilt en textstrof har fastnat. [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>