Svårt störd

Posted by: Liv

May 11th, 2011 >> Uncategorized

Det var nästan omöjligt att sova i natt. För Hampus höll på och kastade sig runt runt i sängen. Jag menar, man kan ju vända sig men man behöver inte typ hoppa runt. Sedan på morgonen så skyllde han på mig eftersom han måste ligga närmast väggen där det drar. Jag har sagt flera gånger att jag kan ligga där men då sa han att han ändå skulle vägrat det eftersom jag är hans gäst. Que? Kan nån förklara?

Han skyllde på smycket som jag gett honom, att det gav honom konstiga drömmar och gjorde honom tokig på natten! Jag fattar ingenting!

När han gick upp fjärtade han högt och skrek sedan till. “Herregud, jag sket på mig! ….. Men det åkte tillbaka in igen!” Han vrålade förfärat och jag visste inte om han skulle börja skratta eller var helt chockad. Han sprang iväg helt näck till toaletten och kollade sedan stolen ifall det blev någon fläck. Jag bara tittade på, helt förbluffad. Tänkte, “det här är inte sant, det händer inte!” Var det också smyckets fel eller? Vad gör han sen då? Som om inte allt det här var nog så säger han: “Lukta på tummen! Lukta då!” Jag vägrade men han tryckte upp den i ansiktet på mig och det luktade typ ost. Han hade hållit på och tagit sig på pungkulorna med den eftersom han hade ont där. Jaha? Men ta en värktablett då kanske? Sen kom han ner från köket och sa att han sagt åt sin mamma att lukta. “Hon sa att det luktade hamburgare!” sa han och log med det finurliga leendet. Det var såklart inte sant. Men vad i helvete är det för fel på honom? Jag skäms till och med att skriva detta, det gör jag verkligen, men jag tyckte att ni trogna läsare förtjänar att veta om hur störd han faktiskt har blivit.

Jag var så chockad att jag var tvungen att köpa en hel kasse smink som tröst. Man kan i alla fall försöka se bra ut, det är mitt motto. Mår man skit kan man alltid gaska upp sig genom att lägga ner omsorg på sitt utseende, det hjälper åtminstone lite.

This entry was posted on Wednesday, May 11th, 2011 at 4:08 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
12 Responses to “Svårt störd”

Förlåt… Men……… HAHAHAHAHAHA! Vilken jävla mupp alltså. Min pojkvän gör också störda saker men inte alls på Hampus nivå.

/d

Det ska bli skönt för dig att komma därifrån snart :-)

Haha nej, vem är på Hampus nivå? Han blir ta mej katten bara värre och värre.
Vad gör din pojkvän då? Kom igen, muntra upp mig!

No shit Sherlock! (no pun intended)

Och vad betyder det?

Han kanske gjorde en hamburgare åt dig med ost på :-)
Kram >

Eeeww! Haha.
“Ordvitsen oavsiktlig” :)
Kram på daj me!

Kram på dig gumman.
Att du står ut med denna kille :-(
Han är tragikomisk.

Tack! Ja, det var en bra beskrivning. Man kan tycka att han borde anstränga sig lite för att vara något sånär vettig. Men nä…
<3

Han kanske tror att han inte behöver göra något för han tror inte att du kommer att lämna honom för han sagt att han skulle ta livet av sig då.. Men riktigt klok det är han nog inte.

Hopas du har det bra iaf :)
Kramar om dig vännen

Nej och jag vet inte hur tydlig jag måste vara heller, tycker jag varit übertydlig. Förlåt att jag inte har skrivit men har varit lite kaotiskt, hör av mig snart. xo

Ja kan hålla med om att du varit tydlig iaf i det som du har beskrivit som du sagt och gjort så tycker jag du skulle varit tydlig nog men kanske är det lite att han inte tror på dig för att du ändå är kvar där hos honom och inte har åkt till någon annan och bott där under den här tiden. Det är bara en tanke som slog mig lite nu men jag kan ju inte alls veta hur han tänker och det verkar ju ingen riktigt kunna :)

Det är ingen fara du har ju mycket annat med, men vist har jag saknat dina mail :D

Ha det bra tills nästa gång vi hörs!!
Många kramar på dig och någon liten puss med :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>