Bli mer som en bitch

Posted by: Liv

April 29th, 2011 >> Killar, Kärlek

Jag försöker massera Hampus så mycket jag kan, jag har sagt åt honom att säga till när han behöver det. Jag är så svag så jag får ta hjälp av hela kroppen ibland. Men om det hjälper honom ens lite så är det toppen. För övrigt har han gnällt över att hans mage blir konstig av tabletterna han tar (Tramadol). Han mår illa hela tiden och det är svårt att fatta vad som egentligen händer för han förklarar helt sjukt. Men jag tror det är så här att han tar tabletterna och sen äter han men sen efter det mår han illa när tabletterna slutar verka och så kan han inte käka mer på hela dagen. Sen blir han nervös och lite deprimerad. Han tog lite gräs. Suck.

Idag försökte jag prata med Hampus’ mamma om hans problem. Att han mådde dåligt av medicinen och att jag var orolig och inte visste vad jag skulle ta mig till. “Det finns väl inget man kan göra,” sa hon bara kort utan att ta blicken från disken. Jag berättade att det oroade mig att han rökte så mycket. “Ja, det är väldigt beroendeframkallande,” sa hon då. Jahapp, men nu har jag i alla fall försökt ta upp det.

Sen kom Hampus’ pappa. Han tog fram några skrin och började visa ädelstenar och smycken. Jag tog upp en ring för att verka intresserad och tittade på den. Då gav han den till mig! Det var en ring i silver med en stor blå sten med ornament runt. De gillar verkligen den typen av smycken – stora, pråliga, semi-värdefulla. Sen gav han mig örhängen med gröna stenar. Det var nästan lite pinsamt. Jag menar, det här är en jobbig situation för mig. Jag går omkring och låtsas att vi ska vara ett par i fortsättningen och gifta oss eller whatever och så har jag alla de här negativa tankarna inom mig, att så fort jag kommer hem ska jag dumpa honom. Det ger mig skuldkänslor.

Danne skapade just ett konto på forumet där Hampus hänger och gjorde misstaget att posta i en tråd om tjejer. Jag vet inte vad fasen som hände efter att vi hade lämnat Dianas fest i lördags, men Diana skrev ungefär att “Du kan ju inte ta ett nej” och “Du messade mig en massa på Facebook, addade mig som vän, kommenterade på min profil, mailade mig och frågade ut mig på en dejt, sedan ursäktade du dig för att du var för på. Jag gillar inte dig. Jag vill inte ha någonting med dig att göra. Jag är inte attraherad av dig på något sätt, i någon skepnad eller form och kommer aldrig att bli det heller. Snälla du, lämna mig ifred!”

Whoa! Ord och inga visor. Danne var ledsen sedan efter det här. Både jag och Hampus fick trösta honom över chatten. Men håll med om att killen är clueless. Nu har han gjort samma sak med Diana och se hur hon reagerade jämfört med mig. Ett mellanting vore bra. Även om det var hemskt taskigt så önskar jag att jag hade åtminstone lite av det där i mig.

This entry was posted on Friday, April 29th, 2011 at 6:13 pm and is filed under Killar, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Bli mer som en bitch”

ja jag skulle då aldrig kunna göra så :P jag har alldeles för mycket “sensitivity” i mig :P . Hahah hemskt att såra andra människor tycker jag ..

Jag vet, jag känner precis samma sak. Gör ont att göra någon annan ledsen.
Men ibland önskar jag att jag kunde vara mer tydlig för det gynnar nog den andre i slutändan. Man tror att personen ska förstå men vissa slutar aldrig hoppas förrän man är övertydlig verkar det som.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>