Sugarmommy till undsättning

Posted by: Liv

April 28th, 2011 >> Kärlek, Sex

Idag kollade faktiskt Hampus på nätet efter jobb, kors i taket. För några veckor sedan hade han en idé om att han kunde bli speltestare. Det vore ju perfekt! Och det finns ett par företag här i stan som nyligen sökte testare. Men nej, då jobbar tydligen några av de där personerna som stod för utfrysningen av honom där, så då går ju inte det. Suck. Men det var alltid något. Han började prata obegripligt om hur han inte gillar pengar och att han har noll koll på sin ekonomi. Herrejösses.

Jag vet inte varför men för skojs skull började jag kolla på hus i den här trakten. Det verkar som om jag skulle ha råd med ett litet hus om jag sålde lägenheten. Jag vet ju inte hur mycket de går upp eller om husen är sunkiga. Men det kanske skulle gå? Jag vet inte heller varför jag berättade det för honom och sa att: “Men du, om inte dina föräldrar tänker hjälpa oss så har jag faktiskt pengar. Då köper vi oss ett eget hus och skiter i dem!” Han sa att de skulle ta illa upp då och att det var deras sak att ordna den biten. “Meh, det kommer de ju inte att göra, men kanske är det möjligt för mig att faktiskt köpa ett hus?” Han fortsatte att gnälla om att han inte hade pengar och inte hade det och det. Jag ville mest visa att det teoretiskt kanske var möjligt. Då kunde man bo billigt. Dessutom mina damer och herrar så har mitt jobb gått fantastiskt bra på senaste tiden. Trots att jag varit så deprimerad och ojat mig som ett annat vrak. Jag måste ta mig samman och försöka jobba mer. Det är det viktigaste i mitt liv nu.

Sedan snackade vi om hans pappa. De hade tydligen slagits ett par gånger. Hampus hade tagit och brottat ner honom! Sjukt. Men ytterligare en sak vi har gemensamt – knäppa fäder. Jag påmindes om att det nog är lite grann därför vi funnit varandra.

Även om detta inte var ett särskilt upphetsande ämne så började vi på något sätt ha sex. Vi låg i skedställning och han drog undan trosorna och kom in bakifrån. Lite myssex!

This entry was posted on Thursday, April 28th, 2011 at 5:28 pm and is filed under Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses to “Sugarmommy till undsättning”

angående din kommentar, operera händerna?? Det är ju sjukt!!! Men jag har ingen aning, men nu har du gjort mig nyfiken så ska undersöka det!

Men annars här plastikoperationer otroligt vanligt här. . . Vanligt att ge det som universitets present om du kommer in på ett universitet .. -.-

Hej! Ville bara fråga vad du jobbar med? Är du egen företagare?
Har du ett jobb som gör att du kan jobba på resande fot eller har du anställda
som jobbar åt dig medans du är hos Hampus?

Kram

Ja, jag är egen företagare eller frilans kanske är ett bättre ord. Just nu i alla fall. Har tidigare varit anställd inom samma bransch och funderar på att börja söka jobb igen. Det är kul att träffa människor på dagarna, kan sakna den biten.

I vilken branch jobbar du?
Kram

Kan du inte anställa Hampus i din firma då? :-) Tänkte jag på.

Webb. :)

Faktiskt så har jag gett honom lite jobb ibland och han har tjänat pengar (om än lite)! Men guess what, han vill inte lägga ner tillräckligt mycket tid. Han måste “komma i stämning och känna sig inspirerad” typ och då går det långsamt tyvärr.

Okej :-)
Det låter positivt.
Vad sysslar du med i din firma då?
Webbdesign eller?

Ja, precis, göra hemsidor. Du då?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>