En naturlig talang

Posted by: Liv

April 27th, 2011 >> Sex, Suga av

Vi hade ett fint knull. Det började med att jag la mig ovanpå honom. Han har tjocka, fylliga läppar som kunde göra en kvinna grön av avund. Jag tog min tunga och tvingade isär dem, stack in den försiktigt och sög på överläppen, lekfullt medan jag drog mig undan för att retas. Sedan började jag suga hans kuk och överöste den med saliv. Jag lät omväxlande tungan och händerna leka med den och slickade runt omkring och på insidan av låren. Slutligen satte jag mig ner över den och plötsligt så mindes jag den första gången vi hade sex. Han har berättat att han tyckte jag såg rädd ut men jag var nog mest förvånad över att han ville ha sex så tidigt. Jag kommer ihåg hur hans höfter rörde sig under mig, likt en sådan där mask som tar sig fram genom att skjuta rygg, fast tvärtom förstås.

Hans kreativitet har inte förändrats sedan dess fastän det gått ett år. Jag förundras alltid över hur avslappnad och rörlig han är fastän han har så hemskt ont. I sängen beundrar jag honom fortfarande precis som jag alltid gjort. Peter Steele (frid över hans minne) sa en gång att han trodde att intelligens var en förutsättning för skicklighet i sängen. Precis så är det med Hampus. Det är som en gåva, en talang som bara jag (nåja, ganska få) känner till. Ibland tittar jag på honom där han sitter vid sitt skrivbord och tänker: “Du… din lufs som bara sitter där och klickar på ditt jävla Farmville, som inte ens orkar växa upp och bli en man. Du är helt clueless. Men du vet hur man behandlar en kvinna i sängen, du vet hur man får henne att skrika, tappa kontrollen, riva tag i dig och be om mer, mer mer! Du släpper alla hämningar och låter kroppen styra, du vet exakt vad du ska göra. Varje sekund med dig är perfekt, varje liten rörelse sticker i mig, bränner och medan jag är i extas skrattar du till som om det här var någonting trivialt för dig. Du har det i ryggmärgen, du har en löjlig fallenhet för sex. Är det allt du duger till? Men till det duger du fruktansvärt bra.”

Han säger att han blir bra i sängen för att han älskar mig så mycket men jag tror honom inte. Jag tror helt enkelt bara att han föddes till sex-Einstein.

This entry was posted on Wednesday, April 27th, 2011 at 7:07 pm and is filed under Sex, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses to “En naturlig talang”

Hehe jag vill också möta en sexeinstain någon gång!!! :P

Detta inlägg skrev du som en harlequineroman ;D

Du kommer att möta en sexeinstein, jag lovar! Snart hoppas vi. :)
Nu blir jag faktiskt nyfiken på detta med Harlekinromaner! Kanske skulle ta och läsa en, har nämligen aldrig gjort det.
Kan tänka mig att ordet Farmville inte förekommer så frekvent dock. :)

Åh, den här bloggen gillar jag! Mycket bra historier som man blir varm i nedre regionerna av… Jag har precis startat min sexblogg, kolla gärna in den! Din lägger jag iallafall till på favoriter… ;)

Detta är verkligen en beroendeframkallande blogg. Måste läsa den varje dag nu. Du skriver jättebra! Tack! :)

Vad kul! Tack!

Ja, du har verkligen talang för hur man ska använda orden och hur man ska lägga upp inläggen på ett dramatiskt och bra vis. Har lagt dig i favoriter. :)

Nämen tack, verkligen roligt att höra!
Dramatiken kan jag tacka alla crazy människor jag träffar för. ;)

Men då får du lova att aldrig sluta observera alla crazy människor och lova att inte sluta skriva om dem, för det gör du på himla bra (och sexigt). :)

Okej, lovar! <3

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>