Förstöra hans liv

Posted by: Liv

April 23rd, 2011 >> Kärlek, Min roman

Jag sov endast tre timmar i natt. Jag vet inte varför jag plågar mig på detta vis. Typiskt mig, jag vill väl ha ett svar nu på en gång och sedan verkställa beslutet även om jag vet att det är omöjligt. Det gjorde så ont att tänka på att jag om några veckor förmodligen kommer att vara tvungen att ta ett spjut med vilket jag ska spetsa och sticka ut hans hjärta för att sedan stycka upp det i bitar och strö salt på.

Jag har funderat på möjligheten att kontakta Danne och fråga om han kan ta mig härifrån men det kommer nog bara att göra alltsammans värre. Då kan ju jag och Hampus aldrig mer vara kompisar. Jag måste försöka ta och hitta på fler roliga saker att göra på egen hand. Sen måste jag försöka sluta störa mig på honom och det han gör eftersom han snart antagligen inte kommer att vara min längre. Sluta få tuppjuck varje gång han laddar pipan med knark, sluta förfäras över att det enda han gör på dagarna är att kolla forum, kolla Youtubevideos och chatta.

Jag fick för mig att läsa lite i min roman, kolla lite snabbt vad jag egentligen skrivit i den, jag har börjat glömma en del. Särskilt fastnade jag för kapitlet om Hampus förstås. När jag läste det började tårarna forsa. Tänk, vad spännande det var där i början. Vi chattade och jag undrade hur han var i sängen, hade mina föreställningar – och hade helt fel! Som med alla förhållanden var det en lek i begynnelsen, det var sedan tråkigheterna kom. Hur ska jag kunna orka förstöra hela hans liv? Han har sagt att “om du dumpar mig så är jag slut”, att han kommer att koppla ner sig från datorn och bara ligga i sängen hela dagarna och stirra. Det är så hemskt så hemskt så hemskt. Men jag kommer aldrig att ångra något vi gjort tillsammans, jag kommer alltid att minnas det här som något fint och han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

This entry was posted on Saturday, April 23rd, 2011 at 6:07 pm and is filed under Kärlek, Min roman. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Förstöra hans liv”

Varför bara tre timmars sömn? Du måste ha funderat på något eftersom du inte sov.
Hur länge ska du vara kvar hos Hampus då?
Var rädd om dig!
Kram

Har några veckor kvar. Ja, jag ligger vaken och funderar. Är sån av naturen antar jag, en grubblare. Men vill ändra mig.
Kram till dig med!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>