Hans goda lilla rumpa

Posted by: Liv

April 21st, 2011 >> Analsex, Kärlek, Sex, Suga av

Jag är urdålig på födelsedagspresenter. Glömmer bort, tycker inte det är så viktigt, suckar tungt när jag själv fyller år, orkar inte köpa presenter åt folk. Usch, vad hemsk jag är. Men idag kom jag på att, “ja just det, han fyller ju år snart, det kanske vore bra om jag hade något åt honom trots allt”. Så jag tog tillfället i akt medan han var ute en sväng att surfa om smyckesaffärer på nätet. Till slut efter mycket letande hittade jag världens finaste lapisberlock! Den var blå med små sprickor och runt omkring var det liksom taggigt. Lite av båda våra smaker blandat. Ett perfekt smycke för en kille. Det är annars det svåra med att köpa smycken, allt är för tjejer.

Här är en bild på den:

Jag gav honom massage två gånger idag. Vi har kommit överens om att han måste säga till mig när han vill bli masserad. Han skyller på att han måste röka gräs annars och sa förut att han inte ville tjata på mig. Men det är ju klart jag vill massera honom!

Sen duschade vi och då sköljde han munnen med tvål! Som hos mig då han borstade tänderna med tvål, han är ju störd. Sen glodde vi på någon tv-serie och jag började suga honom. Han stönade högt – här kan man bara stöna efter en viss tid på dagen så det gäller att passa på! När jag sugit honom både länge och väl så frågade han om jag ville rida honom så det gjorde jag. Vi hade det skönt, ett perfekt knull som vanligt. Men för att kunna hålla kuken hård var han tvungen att se min rumpa så jag fick vända på mig. Han lekte med den och slickade mig tills jag kom. Sen slickade jag honom i rumpan och stoppade in tungspetsen en liten bit. Det är inte ofta jag kan göra så, han kniper ihop den för det mesta känns det som. Men jag älskar att slicka han söta lilla rumpa, den är verkligen hur gullig som helst och det är så lent att låta tungan löpa runt öppningen. :) Han kom över hela min kropp med många små sprut, det var som om han duschade mig.

Fan, jag börjar nästan känna mig kär i honom igen. Vad ska jag ta mig till? Jag är så förvirrad. Min reptilhjärna och förnuftet vill olika saker ibland. Han har nästan inte rökt någonting idag eftersom jag lyckades hindra honom genom att ge honom massage.

This entry was posted on Thursday, April 21st, 2011 at 4:44 pm and is filed under Analsex, Kärlek, Sex, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Hans goda lilla rumpa”

Oj mitt internet har varit konstigt så hade missat lite inlägg :) .

Jag tycker du ska följa maries råd! Dom lät bra!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>