Snack med hans tjejkompis

Posted by: Liv

April 20th, 2011 >> Kärlek

Idag när Hampus’ mamma lagade mat så gick jag upp till ett rum på övervåningen och ringde till Marie. Det hade jag planerat bra, eller hur! Det blev ett mycket intressant samtal. Hon har ju känt Hampus i många herrans år och sa att även om han är schysst och rolig så har han alltid haft en sorts “skev verklighetssyn” och det verkar som om han alltid kommer att vara “ett stort barn”. (Det menar du inte, haha.) “Det är som att han har förmågan att göra någonting åt sitt liv och jag tror inte han är lat, men han är otroligt envis,” sa hon. Ja jo, det kan man ju luuuugnt säga! Hohoho. Hon sa vidare att det enda som hon trodde som skulle kunna styra upp och motivera honom är en kvinna.

Sedan frågade hon hur jag kände mig och jag sa att jag var ett vrak och grät hela tiden och inte kunde sova. Att vi snackat om att gifta oss men att han är så bekväm med att leva så här slött. Hon avbröt mig: “Nejnej, jag tror inte du ska gifta dig, bind dig inte vid att vänta på honom utan se till att skapa dig en bra tillvaro hemma, för annars visar du för honom att det funkar att hålla på så här.” Hon tyckte inte heller att jag skulle göra slut med honom direkt när jag kom hem utan jag kunde ta det lugnt bara och se vad som hände (heh, det skulle vara jag det!). Vi pratade även om gräset. Då sa hon att man måste avlägsna möjligheten att röka gräs. Hon hade varit lite som han för några år sedan (och hon är alltså yngre än honom) men insåg att om man slöar så finns det många saker i livet man inte kan få. Hon tyckte att vi skulle ut och hitta på lite saker tillsammans, så man inte fastnade här och mådde dåligt. “Vad gör du nästa vecka, har du tillgång till Internet…?” Sedan bröts samtalet. “POOPP!” sa det och hon var borta (det var en bärbar lur). Det hade blivit strömavbrott. Vilken tajming!

Anyway, hon gav verkligen bra råd och jag mådde SÅ mycket bättre efter samtalet. Det största och mest akuta problemet nu är egentligen att jag känner bara att jag inte vill att han ska hälsa på mig plus att jag inte heller vill komma hit igen och bo här. När jag tänker på det så känner jag bara att nej, jag klarar nog inte det. Jag skulle i och för sig kunna dumpa honom och se om han bättrar sig och i så fall ta tillbaka honom eller ställa ett riktigt ultimatum, men grejen är att jag vet inte om jag vill vara tillsammans med honom även om han lyckas styra upp sitt liv.

This entry was posted on Wednesday, April 20th, 2011 at 4:33 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Snack med hans tjejkompis”

Hej gumman!
Vill du ta en titt på min blogg, säga vad du tycker och kanske rekommendera den till andra? =)
Kramar

Fin blogg! Älskar bilderna, du har väldigt vacker kropp och ansikte. Tog ett tag innan jag fattade att det var du. :)
Visste inte att du haft flickvän…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>