Gräs(ligt) bra orgasmer

Posted by: Liv

April 2nd, 2011 >> Knull, Sex

Fest igår, ganska lugn sådan. Jag kände nästan ingen så jag satte mig i ett hörn och då kom Diana och hennes kompis och pratade med mig. “Hej, vi vill bara umgås lite!” Heh, jag är inte van vid tjejer som inte dissar andra tjejer, men det är klart, de älskar ju Hampus så de vill väl lära känna mig lite. Förmodligen kommer jag aldrig att bo här eller träffa dem så mycket igen, men det höll jag för mig själv såklart.

Men sen började Diana snacka om sina killproblem. Hon var förut tillsammans med Robin (supersnyggingen vi delade rum med) och han hade blivit svartsjuk fastän det var slut mellan dem och så var det någon annan som var intresserad. Ärligt talat så fattade jag inte mycket av historierna eftersom hon pratade extremt lågt och jag inte kände att jag kunde fråga om precis hela tiden. Men jag försökte hänga med. Sen kröp det fram att hon var förtjust i Hampus’ kompis och var ledsen att han var upptagen. Fast det visste jag redan.

Sen när Hampus var ute och rökte passade jag på att berätta för henne. “Vi har stora problem!” avslöjade jag. Jag berättade lite snabbt om hur mycket han rökte gräs, att han inte ville bo i en lägenhet, inte ville jobba etc. Att jag trott att hans skada var anledningen till att han rökte men att jag övergett den teorin och bara kommit fram till att han helt enkelt gillar att alltid vara flummig. “Jag grät i bilen på väg hit,” berättade jag. “Oj, vet han om att du känner så här?” frågade hon. Jag sa att jag försökt förklara för honom men att han var trög. Vi kunde inte prata så mycket såklart så vi bytte MSN-användarnamn med varandra i stället.

När Hampus och jag kom hem rökte vi lite gräs – som vanligt gjorde jag det bara för att få bättre sex för jag visste att jag skulle få något! (Och så tog jag bara två väldigt små bloss.) Det började med att vi låg i hörnet av sängen och jag sög på hans fingrar. Jag låg på mage och plötsligt började han smiska mig utanpå kjolen! Jag skrattade och blev upphetsad så vi skrämde bort katten som pilade iväg med en rasande fart. Han klädde av mig och fullkomligt hällde glidmedel över sina händer och pullade mig med långfingret medan han smekte klitoris med pek- och ringfingret. Mmmm, han hittar då alltid på något nytt! När jag var tillräckligt upphetsad började jag dra honom till mig. “Du vill ha kuk, visst vill du?” andades han. Jag nickade och han la en kudde under min rumpa och började knulla mig. Han tittade på medan jag smekte mig själv och det dröjde inte länge förrän jag kom. Hampus vart så fascinerad att jag riktigt kunde se hur han skälvde till och yppade ett litet “åh fan, shit!” Han la sig närmare min kropp och kände hur mina orgasmer grep tag om hans kuk. Jag kom både länge och väl. (Tack gräs för underbara, snabba och långa orgasmer!)

Det känns som om han han får en djupare upplevelse av sex nuförtiden vilket uppskattas enormt av mig. Förut var han så blasé, som om han hade haft tusen tjejer och inte kunde förundras av någonting. Vi har mycket mer ögonkontakt nu med varandra också vilket jag tycker är enormt sexigt!

This entry was posted on Saturday, April 2nd, 2011 at 3:58 pm and is filed under Knull, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Gräs(ligt) bra orgasmer”

Ja, men ibland kan det behövas lite tid för att man ska hitta hela vägen fram till varandra och till det som är som jävla underbat i sexet med just den personen, tror du inte?

Jo så är det nog. Sex med honom har alltid varit underbart och han har sagt samma sak fast först nu börjar jag riktigt kunna se det på honom. Det var ca ett år sen vi blev tillsammans.
Attans att jag nog måste dumpa honom. :( Undrar om han känner det på sig och att det är därför han är annorlunda i sängen?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>