Förhållanden = jobbigt

Posted by: Liv

March 31st, 2011 >> Kärlek

Idag gick vi på promenad för att köpa stekt ris och vårrullar hos en tant som Hampus gått till sedan han var liten. Det låter lite knäppt, men han blev så sugen att vi var tvungna. Gud vad jag tycker han är jobbig nu. Jag har kommit till det stadiet då jag känner att “jamen snart slipper jag honom ändå”. Precis som jag kände med Henke.

På kvällen började vi bråka igen. Vi skulle göra mackor och han sa att “du hjälper ju aldrig till!” så jag försökte hjälpa till men då sa han att jag gjorde fel vilket han alltid gör så fort jag försöker hjälpa till med något. Så konstigt då att jag inte har lust att hjälpa honom. Jag bara gick därifrån och sa att jag inte ville ha någon macka och sen kom han efter utan macka. Sen satt vi tysta en lång stund. Tidigare har det varit snack om att jag inte hjälper till med tvätten, inte kan bädda hans jättekonstiga säng (den är alltså typ sedan 1800-talet) och inte tar hand om disken. Som en kompis till mig sa om förhållanden: “Varför är det alltid man själv som tycker att man drar det tyngsta lasset?”

Jag har kommit på en underhållande grej som även hjälper mig att hålla reda på vad jag står just nu, nämligen att likna förhållandet vid en aktie. När vi blev tillsammans var då jag köpte aktien, dvs. jag trodde att det kunde bli något bra och sen gick den upp i värde. Men nu har den gått ner. Aktien ligger just nu på 5 kronor vilket innebär att det är 95% chans att jag dumpar honom. Egentligen ska man sätta en stop loss så man inte går för mycket back. Tricket är att göra slut innan man sjunkit för lågt för sen kommer det bara att suga mer och mer. Ja, nåt ska man göra för att roa sig…

This entry was posted on Thursday, March 31st, 2011 at 6:45 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses to “Förhållanden = jobbigt”

Hej ,vi har startat ett nytt projekt och du är utvald till att delta, vill du vara med?

Mitt namn är Ermin Rajic och jag driver topplistan sexbloggare.topplista.com där din sexblogg listas.

Först vill jag tacka dig för att du har hjälpt oss att bli en utav Sveriges största topplistor för sexbloggare genom att ha din gryma sida hos oss.

Jag hoppas att du även får många besökare av oss ( om du inte förståt hur du kollar detta är det numret under “Ut” på topplistan till höger om din blogg.

Jag har nu skapat sexnytt.com som är en huvudsida till sexbloggare.topplista.com.
Här kommer alla att kunna dela med sig av sina egna nyheter både via vår blogg och via vårt nyhetsbrev som redan har över ett hundratals medlemar. Alla som vill använda denna sida måste själva vara medlemar i vårt nyhetsbrev.

På sidan kan du även annonsera om sexpartners ,dela bilder , filmer , och mycket mer.

Men för att göra sidan ännu roligare vill vi ge 100 st sex skribenter chansen att få äga denna sidan tillsammans och du är en utav dessa 100 som vi vill bjuda in till detta projekt.

Från topplistan länkas sexnytt.com och en hel del av trafiken därifrån kommer att komma till sidan ,den här trafiken vill vi dela med 100 utav de bästa sexbloggarna i topplistan.

Du kommer att få ett eget admin konto där du kan logga in och skriva dina egna artiklar precis när du vill.

Ditt konto kommer automatiskt att läggas på ditt bloggerkonto så att när du skrivit en artikel på din blogg kan du enkelt kopiera detta och pulicera det på sexblogg.com direkt från din blogger.

Du kommer att få använda egna banners och länkar för att tjäna pengar på sidans besökare.

Varför vi gör det här?
Vi bjuder på den här trafiken helt gratis och du kan använda den varje dag i gengäld får våra läsare förhoppningviss massa intressanta sex artiklar att läsa.

Vill du vara en utav dessa 100 sexbloggare kan du läsa mer här:
http://www.sexnytt.com/2011/03/skriv-artiklar-nar-du-vill.html

Heheh förhållanden som aktier… :P haha rolig liknelse!!

När det kommer till “du hjälper ju aldrig till” och sedan när man försöker….. Jag HATAR sådant!!! Jag har en regel som jag tycker alla borde följa: Om du ber någon om hjälp, och inte specificerar exakt HUR saken ska utföras. Då får man bara hålla käften och lee efteråt också!! Gör det själv då om det inte duger liksom……

:P

Ja, och precis som med aktier måste man ha disciplin och sälja när den gått tillräckligt lågt. Annars blir man bara uttråkad.
Bra regel! Gäller även mamma eller? ;)

P

Hahaha självklart!!! gäller definitivt alla i familjen!! :P

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>