Bakifrån

Posted by: Liv

March 30th, 2011 >> Knull, Sex

Vi hade sex på morgonen, båda var så där härligt morgonkåta (t.o.m. jag, kors i taket). Det började med att jag satt på honom. Mmmm, jag bara älskar att ha honom nära mig och nosa honom i nacken. Sen ställde han sig upp vid sidan av sängen och tog tag i mina ben så där stadigt som han alltid gör. Det var sååå skönt och jag njöt av att känna hans höfter mot insidan av mina lår. Len hud i kombination med hans stabila grepp och känsliga händer. Att se honom stå upp och jobba bara för mig är det sexigaste jag vet. Enligt mig har han den hetaste kroppen jag skådat. Men så hörde vi hans pappa gå omkring utanför. Hampus har ju inte ens en riktig dörr till sitt rum utan ett draperi. Tänk er att bara ha en tygbit mellan sig själv och en annan människa när man har sex! Det prasslade och hade sig, lät som om han skulle komma in genom springan men han gick väl bara på toa och kollade runt lite. Tyvärr var det nog för att vi skulle bli ganska rejält distraherade och Hampus slaknade. Men det fixade sig sen, hehe, det gör det alltid.

Efter maten var Hampus skyldig mig massage men varje gång han gör det så kan han inte hålla sig ifrån att röra vid min rumpa. Han brukar smeka den, först försiktigt och oskyldigt som om han fortfarande masserar för att sedan närma sig vissa förbjudna delar lite i taget. Vilket i sin tur ledde till sex. Vi testade en ställning som vi aldrig kört tillsammans förut, nämligen att jag låg ner på mage på några kuddar och han kom in i mig bakifrån. Så alltså doggie style fast i mer liggande ställning. Han körde hårt och jag älskar att känna honom knulla mig utan hämningar. Han kom nästan direkt, sade att det var synen av rumpan som gjorde det. Det var väl fan vad han ska vara fixerad vid rövar! Haha, nämen det är kul. Annars har vi bestämt nu att vi ska försöka undvika doggie style eftersom det kanske är p.g.a. den ställningen som jag får infektioner. Jag känner direkt att trycket på urinvägarna blir större när man kör bakifrån.

This entry was posted on Wednesday, March 30th, 2011 at 2:51 pm and is filed under Knull, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Bakifrån”

Hehehe jämnt när jag läser om ditt sexliv så funderar jag alltid på “när kommer jag känna samma sak inför sex?”. Kanske det är min ringa ålder men jag har fortfarande inte lärt mig att “gilla” sex :P .

När började du “gilla” sex? :P

Du kanske inte har varit tillräckligt kär?
Vad menar du med att du inte lärt dig att gilla sex? Menar du att det är mer en kroppslig upplevelse än en själslig för dig?
Är du nöjd med din kropp? Vågar du ge dig hän? (Typ skrika om du känner för det eller vara helt avslappnad och bara njuta.) Ibland kan komplex eller hämningar sätta stopp, tro mig, jag vet. ;)
Eller så har du inte hittat så bra älskare. Har du prövat att vara med någon som är lite äldre och erfarnare? Någon som kan ta i dig som en man? Som vet vad han gör.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>