Kysste ännu en kille

Posted by: Liv

March 25th, 2011 >> Killar

Fortsättning från igår. Jag hade förstått att Hampus gått iväg för att röka maja och gett mig iväg på egna äventyr. Nicklas är en kille som länge varit tänd på mig, han är även mitt nästan-ex Bennys före detta bästa polare.

Nu skulle jag hitta Nicklas och jag visste att jag skulle hitta honom för jag tror ju på ödet. Och mycket riktigt, där stod han ju, inte långt från det ställe där jag stötte på Danne igår. Breda leenden utbyttes och vi kramades hårt. Han var alldeles mjuk i hela kroppen av alkoholintaget. På något vis lyckades han dock ta sig samman och vi tog tag om varandras midjor och började vandra tillsammans. Vi mötte Bennys pappa, log och sa heeeeej som om vi var jätteglada att se honom. Igår hade jag utbytt några ord med honom. Jag hade sagt att Hampus och jag var ett par och han sa att han var glad för min skull. Sen sprang vi på en annan kille vi känner precis vid en trappa och skrek ut vår glädje över att se honom. Han fick sig en dubbelkram.

På något sätt hamnade Nicklas och jag under nämnda trappa. Vi tryckte oss nära mynningen och gömde oss i skuggan av den. “Nu ska jag äntligen ge dig den där massagen jag har lovat så länge,” sa han och började massera min rygg. “Känner du här,” sa jag och la hans han på området mellan halsen och axeln, “Det känns helt hårt, som om det vore gjort av sten!” “Det är väl så det blir när man festar hårt antar jag!” skrattade han. Vi höll varandra i händerna och så började vi plötsligt kyssas. Hans teknik var blöt, försiktig och ryckig. “Åååh Liv, du kysser helt fantastiskt, det är så skönt att kyssa dig!” Rösten var hes och lycklig och hans kroppsspråk så långt ifrån Dannes blyga manér som man kunde komma. Han smekte mig över kroppen och vi kramades. Ängeln på min ena axel skrek: “Lägg av, någon kan ju se er!” men den tystades av djävulen på den andra: “Äh, det är ju ändå kört med Hampus!” När vi äntligen gick ut ifrån vår vrå såg vi flera bekanta springa förbi, bl.a. Bennys farsa igen. Jag torkade svetten ur pannan. Vad fan var det jag höll på med? Jag hade sett allt det här som i en dröm redan innan det hände och sagt till mig själv att jag absolut inte fick förverkliga den. Ändå vet jag hur farliga sådana drömmar är. Det är inte första gången jag visualiserar något och sedan upplever det.

Jag hade vaknat upp ur vansinnestransen men Nicklas ville förstås ha mer. Han tog med mig till en trappuppgång i närheten av toaletterna. Vi kysstes igen. Jag avslutade med att ge honom en snabb näspuss och säga: “Fan, jag kan inte göra så här längre!” Men han ville inte lyssna utan sa: “Du och jag, vi måste ju ha sex någon gång, jag har velat ha dig ända sedan jag träffade dig för första gången! Det var fantastiskt, det enda jag inte gillade var att du var med Benny.” Jag började klaga över Paula. “Hur kunde han ta henne i stället för mig, det är otroligt! Har du sett hennes rumpa, jag har aldrig sett något sådant i hela mitt liv!” “Jag vet, vi kallar henne alltid för tantiga snögubben, för hennes huvud är pyttelitet och hennes bröst är typ jättesmå för en som är så stor som hon och hennes rumpa sen är ju bara…” Han visade med händerna, fnissade och rynkade på näsan. Jag berättade inte om Bennys kinks men jag har nämnt för honom förut att det var rätt illa med den saken. “De var de värsta du kan tänka dig, fattar du, de VÄRSTA!” Vi skrattade båda två. Jag förstod att han ville göra något sexuellt där på plats, vid trappan eller något men så långt tänkte jag inte gå.

I stället gick vi iväg och festade med hans kompisar. Jag märkte att han druckit upp det mesta av min sprit. Skit också! Men det var såklart rätt åt mig.

This entry was posted on Friday, March 25th, 2011 at 12:25 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses to “Kysste ännu en kille”

Din blogg är så rolig att läsa!! Känns så svenskt på något vis :P .

Hehehe din blogg har blivit lite av en harlequinroman för mig märkte jag idag när jag läste din blogg :P . Hehe ända som saknas är den stora prinsen som när man läser kommer förstå är den rätta :P

Hehe, ok coolt! Vad var det som kändes svenskt tyckte du?
Ja, mest grodor i den här bloggen. Prinsarna är i klar minoritet…
Din blogg rockar också! En av mina favoriter. ;)

Dom är väl kanske i minoritet för du inte träffat oss riktigt ännu ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>