Ett snedsteg

Posted by: Liv

March 23rd, 2011 >> Killar, Suga av

Vi vaknade på morgonen och jag och Hampus låg i en stor dubbelsäng. Jag hade på mig ett svart, sexigt nattlinne med bara tunn spets för brösten (hade BH under) eftersom det faktiskt är det enda nattlinne jag äger plus långa manikyrerade naglar. Robin och hans före detta KK som vi delade rummet med glodde med stora ögon. “Shit, vad sexig du ser ut då!” och så tog de ett kort. Jag vet inte om de tyckte jag var värsta utseendefixerade bimbon eller nåt, haha.

Hampus var bara så otroligt sur och tjatade fortfarande om att han ville hem. Jag trodde faktiskt inte att han skulle behålla den attityden när vi väl kom till festen, jag var säker på att han skulle komma igång och parta och mingla som han brukar. Han rökte massor av gräs hela tiden, gick konstant ut på balkongen och jag tänkte “hur kan man röka så där mycket, hur är det ens fysiskt möjligt?” Rent av maniskt.

Lite senare gick vi till rummet för att dricka lite öl. Tjejen och en av hennes nyvunna sidekicks dröjde sig kvar länge och jag väntade bara på att de skulle gå så att jag kunde få suga av Hampus och göra honom på bättre humör.

När så äntligen skedde började jag smeka honom utanpå byxorna för att få igång honom. Han protesterade nästan till en början, “Tänk om någon kommer in!” men jag brydde mig inte utan fortsatte. Han flåsade och var tystare än vanligt men jag märkte att hans kropp var med på noterna. Jag satt på sängen medan han stod mitt emot. Jag sög hungrigt på hans kuk så att kinderna vecklades inåt, runkade lite och tittade upp mot honom och log. Han kom i min mun och jag sköljde ner med lite öl. Hampus blev på märkbart bättre humör även om han var långt ifrån att vara i feststämning.

Lite senare under kvällen, då Hampus och jag skilts åt för att göra saker på varsitt håll, sprang jag på Danne. Exakt den jag ville träffa! “Heeeej, det måste vara ödet!” sa jag med uppspelt och gäll röst. Han såg inte alls ut att vara glad att se mig men jag visste att han bara var nervös. “Så hur är det mellan dig och Hampus, har du ställt ett ultimatum än?” frågade han nästan direkt. “Nej, det behövdes inte. Det kommer inte att funka,” svarade jag helt kallt. Han visade inget men jag kan ana vad han måste ha känt när han hörde mig säga de orden.

Han frågade om jag ville följa med upp på hans rum. Det var som i en dröm jag redan upplevt. Jag hade sett det för min inre syn för flera veckor sedan, att det skulle hända.

Så satt vi där på hans säng bredvid varandra en stund senare. Hans näsa var oljig – eller svettig? – jag vet inte, och full av svarta pormaskar. Jag fick svårt att tänka på något annat. Hans ögon tittade på mig från ett djupt liggande läge och hans blick var trött men nästan genomträngande. Han kunde inte sluta titta på mig och jag kände att han inte riktigt kunde kontrollera sin kropp. Jag bjöd honom på lite vin ur min lilla PET-flaska.

Vi började prata och jag lät allt bara komma. “Han röker på hela tiden, han vill inte jobba, han kommer aldrig att jobba, han är hög jämt och han bryr sig inte, han vill ha det så här…!” Danne bara nickade. “Okej, okej, okej…,” upprepade han som ett mantra efter varje mening jag sa. Han ville lugna men jag märkte hur min röst lät eländig och gråtfärdig. Han tog min hand. Vi tittade på varandra och han såg fortfarande ut som en ledsen bulldogg. Så möttes våra munnar och vi kysstes. Väldigt oskyldigt och försiktigt. Han nickade med mycket små huvudrörelser. Stenansiktet kvarstod. Han smekte mig under hakan med ett krokigt pekfinger och log snett.

(Ooops, I did it again. Sög av en kille och kysste sedan en annan någon timme senare med samma mun.)

Vi pratade lite till, om hans jobb och att han tjänade dåligt och hur mycket Hampus kostade mig varje gång i han hälsade på mig (ca 7000 kronor) och han fick en chock och sa att han önskade att han hade så mycket över någon gång över huvud taget. Sen kysstes vi igen. Hans mun var snustorr vid det här laget och jag måste ha smakat hur mycket alkohol som helst. “Du kysser otroligt bra,” fick han fram, märkbart påverkad av våra förehavanden. “Nej,” log jag listigt. “Jag kan bättre. Mycket bättre!” Jag lutade mig fram för att visa mina verkliga talanger men exakt i den sekunden öppnades dörren och en av dem han delade rum med, en japan, kom in och avbröt oss. Jag jublade inombords och höll på att skratta på mig. Det var så perfekt! Som i en film! Nu kommer han aldrig att få veta, men i hans fantasier kommer jag vara kyssdrottningen nummer ett. För alltid.

This entry was posted on Wednesday, March 23rd, 2011 at 11:10 am and is filed under Killar, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses to “Ett snedsteg”

Hahahaha detta gillade jag stenhårt!! Kyssdrottning nummer ett är ju inte ett dåligt minne om någon ;D.

Men det jag inte förstod, gillade du att titta på danne eller hur var det?? För du ville ju hålla på med honom, drömt om det och allt. Men på samma gång som du skrev om honom fick du honom att låta äcklig. Som om du inte gillade vad du såg.. Så hur var det?

:P

Hejsan. Hittade ingen mailadress till dig så jag skriver en kommentar istället.
Tänkte kolla med dig om du skulle kunna tänka dig att nämna http://www.sex-dejt.se på din blogg?

Sex-dejt.se är ett community och samlingsplats för människor som söker sköna stunder och sexpartners.

Tack på förhand
/swedenboy2010@gmail.com

Jadu, den paradoxen är jag i ett nötskal… Jag är inte tänd på Danne alls egentligen men tycker hemskt mycket om honom som vän. Jag sökte tröst och bekräftelse tror jag. Det var det jag sett i en sorts vision, men det var ju egentligen otrohet. Ett bus för att döva besvikelsen över Hampus.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>