Knullkompisar från förr

Posted by: Liv

March 21st, 2011 >> Killar

Jag har varit iväg på ett jippo här som varade från torsdag till söndag. En jättestor fest med massa folk, som en konferens fast oseriös. En slags mässa på temat musik. Man delar rum med folk man aldrig har sett förut och så. Nu undrar ni förstås vad det hände för spännande under dessa dagar och jag ska berätta.

Vi börjar med första dagen. Felix hade sovit över hos Hampus och gick in för att väcka oss. Vi låg då tätt omslingrade och hade väl inte sovit så mycket. “Ååååh!” larvade han sig och tyckte vi var gulliga. “Jaså ni är nakna där under!” sa han sedan och lyfte lite på täcket vid kanten av fotändan. “Jag ser en penis och en vagina!”

Hampus var ganska sur eftersom han har bråkat med flera av dem vi skulle komma att träffa under dagen men det kunde vi inte ta någon hänsyn till. Felix körde oss dit.

Så kom vi fram till området. Jag har varit där förut och banne mig, jag har alltid ångest när jag kommer dit och alltid över killar! Många kända ansikten. Emil först och främst. Oh my god. Vad tjock han hade blivit, jag fick nästan en chock (gissningsvis 160 kg). Jag rös. Ville inte tänka på att jag haft… nej, jag kan knappt skriva det! Såklart var jag tvungen att vara artig och krama honom. Jag log så gott jag kunde, men det syntes nog på mig vad jag tänkte. Blek och skäggig var han också. Han såg äcklig ut – och jag som ändå gillar skägg. Att jag ens kysst honom var läskigt. Att jag sedan hoppat i säng med honom var ännu värre. Jag föraktade mig själv. Varför hade jag gjort något med någon jag inte fann attraktiv, vad var det för något? Bara inte Benny kom förbi nu, det skulle bli för mycket för mig.

Vi skulle dela rum med några kompisar till Hampus, bland annat en jättetrevlig och snygg kille som heter Robin.

Hampus skulle jobba lite för att i alla fall tjäna ihop lite till kostnaderna och jag hjälpte honom. Jag såg Bennys ex eller om de är tillsammans igen, det vet jag inte. Paula. Uschiamej, hon är nästan äcklig. Jag säger nästan aldrig så om andra människor, jag anmärker väldigt sällan på andras utseenden och är inte så petig. Men hon är bara usch. Rumpan är så bred så man nästan svimmar. Jag har aldrig sett någonting sådant förut. Hon pratade med gäll röst, verkligen skrek så det lät som en trumpet. Nu sitter jag här och säger taskiga saker om henne men det är bara för att jag inte kan begripa att Benny valde henne i stället för mig. Alltså, det var väl bra att han gjorde det för vi hade nog ändå inte kunnat funka ihop. Men jag kommer alltid att undra varför.

Jag märkte att jag var på väldigt dåligt humör. Anledningen till det var att jag i princip kände att jag bestämt mig angående Hampus, att jag måste göra slut. Det var inte kul att ha de tankarna när vi just kommit till festen. För det första var det mycket distraherande och det var svårt att tänka på något annat. För det andra var det deprimerande och jag var ledsen. Och dessutom var jag sur på honom. Jag visste inte hur jag skulle kunna ta mig ur de tjuriga tankarna.

This entry was posted on Monday, March 21st, 2011 at 12:27 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Knullkompisar från förr”

Låter som om en fortsättning kommer komma?

Kan förstå om man inte är på fetshumör när massa gamla ragg är runt omkring en, på det så vill man göra slut med sin pojkvän och även uppe på det så är pojkvännen smågrinig!!

Hoppas du fann något att göra ditt humör bättre :)

Fortsättning följer strax… ;)
Jag ber återigen om ursäkt för alla gamla ragg som jag säger elaka saker om här i bloggen men jag vill vara fullständigt ärlig, det är en del av bloggen.

Ärsha inte ska du bry dig om det!! Det är ju din sexblogg! Roligare desto ärligare den är!

Dessutom, kanske jag är en elak person, men jag gillar lite avhyvlingar ibland ;D. Önskar bara jag hade lite mer roliga ragg historier :P

Haha, okej då!
Sen kanske det är mer okej snacka skit om någon som man vart dumpad för.
Vadå, du har ju asroliga ragghistorier?! :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>