En sexblogg så länge

Posted by: Liv

March 18th, 2011 >> Sexblogg

Hej alla läsare av min sexblogg!

Jag har stuckit iväg på ett event nu som varar till och med söndag så detta är en autouppdatering. När jag kommer tillbaka till civilisationen kommer jag att fortsätta blogga.

Så länge tänkte jag tipsa om en annan sexblogg som jag gör ibland. Min nya favorit när det gäller sexbloggar skrivs av en tjej som heter Brittfitta (och då och då av en annan tjej som heter Linavagina). De är balla eftersom de vågar dejta runt och tar killar med en klackspark. Ännu ballare är att Brittfitta just nu befinner sig i Sydkorea! Hur originellt är inte det? Man kan tro att det skulle vara stor skillnad och en massa kulturkrockar med killarna där, men hade hon inte nämnt att hon var där skulle jag aldrig märkt något när jag läst bloggen.

Så den tycker jag ni kan kolla in. Okej, vi hörs!

This entry was posted on Friday, March 18th, 2011 at 4:23 pm and is filed under Sexblogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses to “En sexblogg så länge”

Nej nu vart jag riktigt rörd!!! :’) Satt faktiskt och läste dina “Bra sexbloggar” och tänkte för mig själv, om jag någon dag hamnar i denna lista då jäklar! Hahaha så tack så mycket ^^. Nu ska jag fösöka att inte göra dig besviken ;D

Ska kolla de bloggarna du tipsar om och hoppas de är bra och roliga.

Vilken fin blogg!

Själv så har jag nyss också startat en sexblogg: http://labia.blogg.se

Jag samlar information och tipsar utan att det blir “porrigt” och försöker hålla det öppet för alla sorts personer.

Hoppas du får lite nya läsare! Kram.

KÅTHET, KNULL , KILLAR, KUKAR de ovanstående sakerna är våra ledord, vi gillar sex och vi gillar män. Två tjejer som skriver om sina sexhistorier. Följ även spelet med Mr.G! Womenontop

Älskar namnet på sexbloggen!
Tack för tipset, ska genast kolla in!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>