Min sexdrog

Posted by: Liv

March 16th, 2011 >> Knull, Sex

Fortsättning från gårdagen. Detta har hänt: Jag fick panik av cannabis och trodde jag skulle dö. En helt normal händelse i mitt sjuka liv. Ett hett tips från moi om ni inte är vana att röka (förutom det uppenbara tipset: Rök inte!) är att inte lägga er ner när ni har rökt. Försök sitta upprätt om möjligt.

I ytterligare kanske trekvart låg jag och yrade. Jag kunde tänka men tankarna var osammanhängande och liknade drömmar. Jag ville gråta men kunde inte. Jag blev rädd att jag börjat höra honom säga samma sak två gånger i rad, men jag hade bara glömt att det ju är sådan han är. Han upprepar sig något fruktansvärt, hans språk är fullt av redundans så det hade inget med gräset att göra.

Men sen hade vi sex i alla fall. Jag var som en trasdocka. Han la sig ovanpå mig och stödde sig på händerna och sen knullade han mig så jävla hårt och snabbt. Jag kände hur han stötte i botten djupt inne i mig och det var sjukt skönt. Riktigt länge höll han på, hans uthållighet måste blivit grymmare av att han var påverkad eller något. Hade jag varit nykter hade jag nog blivit rädd. Man känner det i alla fall som tjej, att ibland måste man knulla riktigt hårt för att det ska bli asskönt. :) Men alla killar fixar inte det såklart. Sen låg han återigen på sidan och jag på rygg och vi körde långsamt, långsamt. Det var nästan som vi var i dvala och jag vet inte hur länge vi höll på. Vi var som fjärilar som parar sig, satt bara fast i varandra. Inte så att vi somnade men visst, jag har inte mycket minne från det. Jag kom två gånger på ganska kort tid, det var crazy. Det kändes som om jag skulle få en fontänorgasm och den ena gången slickade han mig och han sa att han blev alldeles blöt om munnen av mina safter. “Du kom i min mun!” log han och jag förstod inte riktigt.

Hampus berättade sen att han själv drabbats av en panikattack när han rökte en gång. Någon hade blandat i något annat jox i hans joint och han snedtrippade totalt. Han var tvungen att låsa in sig i källaren hos polaren han besökte och runka järnet “eftersom det var det enda som eventuellt skulle hjälpa”.

Hur tog då Hampus det här med panikattacken? Jo, vid ett tillfälle sa han: “Jag vet inte om jag vill fortsätta röka det här nu när jag ser hur det blev för dig.” Men direkt när jag blivit normal satte han igång igen. Sen kollade han på en pundig tv-serie och skrattade åt alla skämt om gräs. Jag satt oförstående. Under en timmes tid hade jag legat och freakat totalt över att jag skulle dö (fastän jag vet att man inte kan dö av maja) och här satt han och garvade. Plötsligt hatade jag alltihopa. Sättet han drar in röken i lungorna på och håller andan en stund medan han pratar “inåt” för att sedan blåsa ut den långsamt genom näsborrarna likt en drake, hans blick och flackandet som gör att han ser ut som om han vaknar upp från sömn gång på gång och gnäggandet till skratt åt alla knarkskämt (må så vara om det är världens tråkigaste). Hallå, hans ex dog av droger och han skrattar till och med åt skämt som gäller just den drogen! Varför varför varför fattar han inte?

This entry was posted on Wednesday, March 16th, 2011 at 5:36 pm and is filed under Knull, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Min sexdrog”

Wow tror jag förstår vad du känner. Såklart kan jag inte förstå på riktigt men kan tänka mig.. Låter hemskt, att han varit med om så mycket och fortfarande inte kan förstå allvaret..

Hur lång tid är det tills du åker hem?

Det finns folk som är så där tända på att trippa. Jag är t.o.m. försiktig med värktabletter.
Och att fortsätta ta det som hans tjej dog av i flera år efter att hon varit död… sjukt.
Många långa veckor tills jag åker hem. Börjar känna en lätt panik. Men nu ska vi träffa massa vänner så då får man nya intryck i alla fall!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>