Total snedtripp

Posted by: Liv

March 15th, 2011 >> Uncategorized

Jag kommer att dela upp den här berättelsen i två delar så det här är del 1. Annars blir det så mycket att läsa.

Igår hände en grej. Hampus och jag rökte på. Okej, jag har rökt ett bloss här och där sedan jag kom hit och inte mycket effekt har uppnåtts. Nu ska jag berätta varför jag gjort det. För mig är marijuana en sexdrog. Jag blir kåtare och har bättre sex när jag har rökt, jag känner mer. Annars tycker jag att det är tämligen meningslöst. Och ja, jag vet att jag är inkonsekvent i min “uppfostran” av honom när jag säger att han ska lägga av med den där skiten och sekunden efter frågar om jag också kan få lite. Men jag har verkligen klargjort att det enbart är en sexuell grej för mig och absolut ingenting jag skulle hålla på med varje dag.

Vi kom fram till att vattenpipan var det bästa redskapet för små tjejer som jag som inte är så duktiga på att dra halsbloss. Jag drog tre rejäla bloss och satte mig vid datorn för att vänta på effekten. Efter några minuter vad jag påverkad som jag vet inte vad. “Hampus… Jag vet inte om jag kommer klara av att ta mig till sängen!” grymtade jag och sträckte ut handen. Ett brett leende spred sig över hans ansikte som att “Yes, jag har lyckats! Hon är hög!” Han hjälpte mig till sängen och lade ner mig på rygg. Jag började direkt smeka honom och kände kåtheten bulta i hela min kropp. Ville ha honom så gärna. Mmmm, detta hade potential att bli det bästa sexet någonsin!

Men så plötsligt medan vi låg där och tryckte våra skrev mot varandra hände något. Det är svårt att förklara men det kändes som en stormvind som grep tag i mig i bara en sekund eller ett avgrundsvrål som passerade mig i rasande fart. Jag kände direkt att något var fel och knuffade bort honom. Mitt hjärta slog inte längre, det bubblade. Jag kunde inte känna varje enskilt hjärtslag och det skrämde mig eftersom jag har, inte hjärtfel eller ett svagt hjärta, men låt oss säga att jag har ett “konstigt” hjärta. Paniken sköljde över mig som en våg. Jag drog efter andan och försökte kasta mig åt sidan. Hampus tog tag i mig hårt och bestämt och tryckte ner mig mot sängen. “Vänta vänta vänta!” Han log mot mig och höll fast mig. “Det är som om jag är i en bur och inte kan ta mig ut,” andades jag fram stötvis och jag var så rädd, så rädd. “Du är bara stenad!” sa han lugnt och det hela kändes som en dum ungdomsfilm. Nästa panikattack grep tag i mig. Jag var som en fånge i min egen kropp, som om jag ville spy upp mig själv och varje sekund kändes jobbig. En tanke dök upp i mitt huvud: “Tänk om det är så här det känns sekunderna innan man dör!” Grejen är att jag i några års tid haft svag panikångest eller vad man nu ska kalla det precis i ögonblicket då jag ska somna in på natten. Då brukar jag nämligen få värsta konstiga blodtrycksfallet. Den psykiska reaktionen på detta har varit: “Shit, tänk om jag dör!” eller “Var det där mitt hjärta som stannade?” vilket senare ledde till ångest över tankar som: “Tiden innan man dör är lika verklig som tiden just nu!”

Det var därför jag reagerade så starkt på känslan jag kände nu och det var mycket obehagligt. Tankarna virvlade runt i mitt huvud och stannade vid henne, hans flickvän som dog av en överdos. Var det så här hon kände innan hennes liv släcktes? Dödsångest? En känsla av att sakta försvinna? Jag mådde illa, men kunde inte kräkas.

Som sagt, jag fortsätter i morgon och då lovar jag att det blir sex.

This entry was posted on Tuesday, March 15th, 2011 at 5:41 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses to “Total snedtripp”

Ahhh jag blev sjukt intresserad nu! Du vet som när man läser en riktigt bra bok, men så brinner plötsligt boken upp i handen på en ;D.

Hehe ser fram emot i morgon!!!!!!

Men lite roligt, har själv tänkt på att pröva droger själv. Men man får så otroligt olika historier. Vissa har prövat och vill aldrig göra det igen, medens vissa tycker det är helt ok. Ditt inlägg började med att jag täntke “hm kanske skulle prövat någon gång” men sedan gick det snabbt över till “aha det var därför ajg alrdig i hela mitt liv vill pröva” :P . Tack för en påminnelse!

Haha, coolt. :)
Jag vill absolut inte rekommendera eller tipsa någon att testa marijuana eller någon annan drog för den delen. Men däremot så har jag oerhört svårt att tänka mig att du skulle snedtrippa som jag gjorde. För det första är jag i fysiskt dålig form eftersom vi varken äter nog, sover nog eller rör på oss här. Sen har jag fått kronisk PMS av min p-ring vilket säkert förstärker negativa effekter. Sedan har jag, som jag skrev, haft panikångest precis innan jag ska sova i många år och detta berodde på blodtryck och oregelbunden hjärtrytm samt att jag har freakat över det. Så det var nog “mesigt” av mig att reagera så här.
Sen behöver man ju inte ta tre jättehits som jag gjorde heller! Hade jag tagit en hade det varit lugnt. Det är bara så svårt att dra halsbloss över huvud taget tycker jag, så jag körde på för fullt, “nämen NU JÄVLAR!” ungefär. :)

hehe ja jag förstår vad du menar. Man vill liksom att något ska hända så går man lite för hårt fram :P . Men det är tur att du lever :P . Man vet ju aldrig vad som kan hända! Vill ju inte förlora min enda läsare ;D.

Hahaha! Jag ska highlighta din blogg innan jag åker iväg på grejen med stort G här. Lovar. Du är ju grym ju!
Man kan inte dö av cannabis. Men man kan tro att man ska dö. ;) Fast man kan få hemsk ångest av espresso också…

[...] berätta om sist jag tagit det och fått en panikångestattack och hur det var. (Läs om det här och här) Han bara “oj!” Men sa sedan att ja, det kunde ju [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>