Början till slutet?

Posted by: Liv

March 4th, 2011 >> Kärlek

Mitt omedvetna börjar avvisa Hampus. Det är som om jag försöker sluta vara kär i honom. En överlevnadsprocess säkert och varför kämpa emot den? Men ni vet, det finns annat som distraherar mig. Jag vill flytta hit till honom, så är det ju. Jag kan inte skilja på känslor som försöker få mig att fortsätta hoppas bara för att jag vill utnyttja honom till det och verkliga känslor som faktiskt gäller människan Hampus. Jag vet inte längre. Sen försöker jag säga till mig själv att men herregud, det löser sig ju! Gör jag slut så är det ett problem mindre och jag kan träffa någon annan. Om han säger att han aldrig vill ha någon annan eller gräver ner sig helt p.g.a. det så får han lite grann skylla sig själv.

Vi kollade på lite familjefoton men det fick mig bara att må dåligt. Sådant ska man ju titta på med vetskapen att “det är vi som hör ihop” och glädjas över hur gullig han var när han var liten och sådant. Det känns som om jag går omkring och ljuger för hans föräldrar. De visar fina foton och jag bara tänker att “jahupp, skit samma, vi kommer ändå inte vara tillsammans efter den här resan”. Jag fick ont i magen på riktigt och gick iväg och han blev lite sur för att jag stack.

Så jag var tvungen att åtminstone ta upp det med honom. Jag berättade att jag länge varit deprimerad för att jag inte ser hur vårt förhållande ska funka rent praktiskt. Jag vill inte vänta i flera år på en permanent lösning eftersom jag kanske, kanske vill ha barn. Jag vill kunna göra saker som att resa och köpa grejer. Jag vill kunna skaffa bil till exempel. Han sa att allt skulle ordna sig och visst, han kunde ta körkort. Vad vi nu än behövde för att det skulle funka så skulle vi fixa det. “Jag kommer inte att släppa dig, jag blir tokig om jag inte får vara med dig, det vet du!” höll han på som vanligt men sen sa han: “Du är som en kille ibland och jag är tjejig och därför tror jag att vi kommer att reinkarneras som en sjöhäst. Jag hoppas vi kan be Gud om den extra tjänsten att få bli återfödda som en enda varelse, så speciella är vi tillsammans.” Jag kunde inte låta bli att fnissa. “Lägg av, vad snackar du om?” “Jag är gravallvarlig!” sa han och tittade rakt på mig utan minsta tillstymmelse till skratt. Han såg verkligen ut som om han menade det.

This entry was posted on Friday, March 4th, 2011 at 8:27 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses to “Början till slutet?”

Har ingen aning om hur jag skulle känna om en kille sa en sådan mening till mig. Särskilt om jag går i break up tankar!

Du är duktig på att blogga! Skriver ofta och bra! hehe själv är jag lite lat med min blogg :P . Har såklart en annan blogg där jag inte försöker vara anonym som jag skriver på dagligen :) .

Men en sak förstår jag inte, är du anonym på denna bloggen? För annars, hur vet du att Hampus inte läser?

Appropå din kommentar på min blogg, ja jag är inte kär i honom. Jag är inte ens attraherad utav honom. När jag tittar på honom så tänker jag saker som “tja han är lite söt”. Inte det bästa man kan tänka om någon kanske..

Han är som en killkompis som jag inte har något emot att ha sexx med :) . Men det är inte så att jag VILL ha sex heller.

Tyckte det var jättefint sagt :o )

Nej vad säger man? Men han är ju ganska rolig. :)
Tack! Tycker om din blogg också, kul historier! Roligt att läsa om tjejer som vågar.
Ja detta är inte mitt riktiga namn (eller Hampus) och pga av vissa omständigheter kan jag vara säker på att han inte läser.

Ok är det så illa? Hehe! Han verkar ju kär i dig. Ska du köra på och se hur det blir? Jag ser fram emot att följa bloggen i alla fall.

Haha, ja han är gullig och rolig men man vet aldrig om han skämtar eller ej. :)

Hehe ja jag ska väll köra på tills det tvärnitar :P

[...] detta. Men nej, jag är obeveklig. This entry was posted on Wednesday, August 17th, 2011 at 5:57 pm [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>