Som dom gör i porrfilmer

Posted by: Liv

March 4th, 2011 >> Knull, Sex

Jag börjar tro att vi är tillbaka på KK-stadiet i min hjärna. Jag vet konstigt nog inte längre om jag älskar honom faktiskt men sexet kan jag inte tacka nej till, det bara går inte. Vi har fortfarande awesome sex. Det började med att vi diskuterade sexställningar. “Finns det någon ställning du inte har testat?” “Ja, den som kallas piledriver i porrfilmer!” sa han. Så vi testade den. Jag skulle slå en halv kullerbytta bakåt och stå på axlarna och nacken och han skulle försöka komma in i mig uppifrån. Jag fixade att ställa mig så men han fattade aldrig hur han skulle kunna penetrera mig. Kuken kom liksom i en konstig vinkel. Den kanske är svår att göra i en säng. “Jag undrar hur de gör i porrfilmer?” funderade han. Vi får kolla upp det en annan gång. :)

Vi körde vanligt i stället. Han la sig på sidan och jag lite halvt på rygg. Så började han smeka mig och stoppade sen in fingrarna i min mun. Jag gjorde en arg-på-låtsas-grimas och han skrattade: “Jag gillar att du inte gillar det, det är hett!” Han vet att jag hatar fittsmak, eller i alla fall min egen. Var så länge sen jag var med en tjej sist att jag har glömt om hon smakade likadant.

Jag började rida honom baklänges, för jag vet att han fullkomligt älskar det. När jag hörde hur tänd han blev fick jag inspiration och började komma på kreativa grejer. Jag stannade och gjorde cirklande rörelser med kroppen, jag lät honom nästan glida ut helt och sen lät jag hela hans kuk slukas igen. Jag körde långsamt, jag körde snabbt, jag gjorde nog fasen 100 olika grejer. Han i sin tur sa väl ca 100 svordomar i stället, det gör han alltid när det är extra bra. Slutligen tog jag tag i hans pung och han bara: “Jag är i himlen!”

Jag lever för dessa stunder nu.

This entry was posted on Friday, March 4th, 2011 at 12:56 am and is filed under Knull, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Som dom gör i porrfilmer”

Så underbart med massa skönt sex med någon man känner för :o )

Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>