Om övergrepp i en sexblogg

Posted by: Liv

January 17th, 2011 >> Killar

Nu tänkte jag ta upp något som kanske inte är så vanligt i en sexblogg, nämligen sexuella övergrepp. Många sexbloggar tar bara upp de bra sidorna av sex men som ni vet skriver jag om det mesta. Jag har själv blivit utsatt för lindriga övergrepp två gånger och tror att jag har något att dela med mig av på den punkten. Om jag kan hjälpa någon annan som drabbats eller kanske t.o.m. förhindra att någon drabbas genom att berätta så är det ju toppen.

Det här var flera år sedan och jag hade pojkvän. Jag åt medicin och doktorn hade rekommenderat att jag inte skulle dricka så mycket men jag trodde inte att tre folköl skulle göra så stor skillnad. Jag har aldrig i hela mitt liv ens blivit lite snurrig i huvudet av några folkisar, varken förr eller senare.

Vi satt på en fest, det var inte så många där. Min pojkvän var inte närvarande men väl en kille som jag tidigare varit intresserad av, hans kompisar som jag kände hyfsat väl och en tjejkompis. Vi satt och lyssnade på musik och de flesta var rätt så fulla. Helt plötsligt kom några låtar som både jag och en kille gillade och vi blev alldeles till oss. Jag tror vi röjde runt tillsammans, kramades lite och höll varandra i handen. Jag kan vara ganska kärvänlig av mig gentemot både tjejer och killar och det är här jag skulle vilja utfärda en varning: En del killar fixar inte det, man måste vara försiktig. Jag har märkt att många tjejer kan vara väldigt avvisande och det är faktiskt ganska smart för det finns killar som inte kan hålla sig borta. De förstår inte skillnaden mellan att röra vid varandra på ett vänskapligt sätt och “det andra”. Tyvärr.

Kort efter blev jag trött och gick in i ett rum och la mig på en filt på golvet. Killen jag hållit i handen var på muggen och när han kom ut igen gick han och la sig bredvid mig. Vi låg och pratade ett tag och sen började han hålla om mig. Jag sa att det kanske inte var så bra. Han frågade då om jag var nöjd med min pojkvän och jag klargjorde noga att ja, det var jag.

Sen minns jag inte så mycket förutom att han la sig ovanpå mig. Det enda jag tänkte var: “Shit, vad tung han är!” Jag kunde omöjligt ha flyttat på honom och det är konstigt för det är precis vad jag hört att tjejer som blivit våldtagna har tänkt. Han började gnida sig mot mig och som tur var var vi fullt påklädda båda två. “Sluta, jag vill inte,” hörde jag mig själv viska med mycket ynklig röst och jag tog tag i honom och försökte fösa bort honom. Men jag var för svag, jag kunde knappt röra mig och jag vet att detta var p.g.a. tabletterna blandat med ölen för jag har aldrig känt mig så förut. Han gned sig mot mig och det fanns inget jag kunde göra, jag var tvungen att vänta tills det var över. En annan sak han gjorde var att ta mig hårt mellan benen (fortfarande påklädda) och jag minns att jag hade ont dagen efter.

Jag sa aldrig något till min pojkvän eftersom jag trodde att han skulle tycka att jag uppmuntrat den här killen. Min tjejkompis berättade jag däremot för nästa dag och hon utbrast: “Men det är ju ett övergrepp!” Jag visade mig bara cool och ryckte på axlarna. Måste säga att jag långsiktigt sett inte lidit speciellt mycket av det här men visst blev jag mer försiktig och jag fick större förståelse för hur upptakten till en våldtäkt kan se ut. Mitt dåliga omdöme kvarstår dock än idag och det är något jag försöker jobba på, kanske genom att skriva det här. Och som sagt, jag hoppas att denna text kan hjälpa någon.

This entry was posted on Monday, January 17th, 2011 at 7:40 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Om övergrepp i en sexblogg”

Usch vad hemskt! Vilken idiot… En smäll är vad han förtjänar..
Bra att du inte lider av det idag! Måste varit en hemsk upplevelse.

Jag ser det som att jag kan använda det till att hjälpa andra och jag har berättat för flera om det, det skulle jag nog inte orkat om det varit värre.
Ja, han förtjänar en smocka eller två men jag vet att han skäms för det.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>