KK-förhållanden

Posted by: Liv

October 29th, 2010 >> Killar, Min roman, Sex

KK-förhållanden är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Kanske för att de för mig alltid varit någonting ouppnåeligt (ungefär som regnbågen), kanske för att det finns så många problematiska aspekter, så mycket som kan gå fel. Nu har nya sexprogrammet Ligga med P3 gjort ett program på detta intressanta tema och faktiskt så blev jag intervjuad. Detta eftersom jag har skrivit en hel roman om KK-förhållanden (gissningsvis inte så vanligt?). Lyssna på detta här! (Bläddra ner en bit om ni vill höra min intervju, men fanns några fler där på sidan.) Jag var rätt omtöcknad när intervjun gjordes och dessutom hes (är hemma sjuk och hade precis vaknat), men eventuellt sade jag någonting av värde. ;)

Till sist vill jag säga till er som lyckats ha KK-förhållanden utan problem: Vad duktiga ni är! Ni borde få diplom. ;)

Okej, nu går jag och lägger mig. Snart kommer Hampus a.k.a. Tarzan hit igen och då blir det mer sex i denna blogg, varpå den återigen kan börja göra skäl för namnet sexblogg.

This entry was posted on Friday, October 29th, 2010 at 3:40 pm and is filed under Killar, Min roman, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “KK-förhållanden”

Hej Hej!
Tänkte bara säga de att du har en mycket härlig röst :) iaf av vad man kunde dömma av intervjerna :D

Hoppsa att du kryar på dig och blir frisk snart igen.

Kram nisse

Tack tack! Ganska hes och skröplig nu, känner mig som en kille. ;)

Hehe dom flesta är väl mer eller mindre förkylda å så nu men som sagt hoppas att du kryar på dig snart och börjar känna dig som den härliga sexiga kvinna du är. ;)

Tack! Och snart kommer Hampus igen och då kan jag återupptäcka den sida hos mig själv som bloggen ändå handlar om!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>