Han gråter

Posted by: Liv

September 30th, 2010 >> Kärlek

Igår sent på kvällen ringde jag till Hampus fastän han sagt att han inte ville det (för han blir så ledsen då). Det var svårt att höra vad jag sa tydligen, det var så mycket datorfläktar på. Plötsligt började han gråta lite. “Jag mår skit!” klagade han och jag försökte trösta honom men det var svårt.

Han kanske kan komma hit om någon månad men han står knappt ut längre verkar det som. Innan vi sa hej då blev han ledsen igen och jag hörde bara ett svagt snyftande. Men idag sa han i alla fall att han varit glad att jag ringde.

This entry was posted on Thursday, September 30th, 2010 at 7:40 am and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses to “Han gråter”

Hej läste ditt inlägg om nätdejtning, och undrar om du anser att detta går att hålla inom ramen för dem råd du har`?
http://sexuellatankar.blogspot.com/2010/09/tankar-till-en-bild-3.html

Hej!
Jag har nyligen startat en informativ sexblogg för att hjälpa ungdomar med deras frågor angående sex och samlevnad. Målet är att alla ska ha en positiv syn på sex och samlevnad, och detta vill jag hjälpa till med genom att stärka deras självförtroende och sunda förnuft.

Jag skulle bli väldigt glad om du ville länka mig. Jag länkar gära till din blogg!

Mvh
http://luvtoluv.blogg.se

Förstod inte frågan men tack för länken.

Varse god och tack. Jag undrade om det är ett scenario som du anser att man kan hålla inom ramen för trygghet i nätdejting.

Hur fick du din bok att bli publicerad, jobbade du länge med den, har den sålt bra?

Nej, skulle inte rekommendera någon att göra så som i novellen även om det säkert kan vara en upphetsande tanke. Det är bättre att först träffas på offentlig plats. När jag har nätdejtat har jag alltid haft någon sorts anknytning till personen såsom kompis kompis eller liknande.
Vem som helst kan publicera en bok på Vulkan. En liten uppskattning är väl att den tog kanske drygt en till två månader heltid att skriva.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>