Vissa killar

Posted by: Liv

September 28th, 2010 >> Killar

Danne har tydligen skaffat flickvän. Äntligen. Nu kanske han kan sluta tjura över mig (han har inte varit sig själv gentemot mig sen han såg mig och Hampus kyssas på den där festen). Eller så kommer han bara att helt ignorera mig nu som alla andra killar som ville vara “vän” med mig innan Hampus kom in i bilden.

Apropå det så var Nicklas var uppe igen på MSN efter långt uppehåll. “Är du fortfarande ihop med Hampus?” frågade han direkt. Han ger sig inte. Jag fattar inte om han bara är ute efter en sak eller om han även gillar själva mig. Eller det vet jag ju att han gör men jag fattar aldrig hur pass entusiastisk han är när det gäller den saken.

Gud vad jag saknar Hampus förresten. Jag saknar t.o.m. att bli arg på honom.

This entry was posted on Tuesday, September 28th, 2010 at 2:51 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>