Het på en tjej

Posted by: Liv

September 24th, 2010 >> Kärlek

Diana heter en tjej som jag har spanat in länge nu. Jag har träffat henne en gång men minns det knappt. Annars har jag mest sett henne på bild och för några veckor sedan la hon till mig på Facebook. Hon vet redan att jag tycker hon är het och att jag gärna skulle göra något med henne på kul, men när Hampus föreslog det för henne blev hon lite rädd och sa att hon inte var lagd åt det hållet. Han sa då att jag brukar kunna omvända tjejer som inte trott att de skulle kunna göra något med en tjej (fniss) men hon var skeptisk.

Nu är faktiskt jag också lite skeptisk. Hampus påstår nämligen att Diana har småstött på honom vilket såklart stör mig. Hennes pojkvän har precis gjort slut med henne (det var han som ville testa att knulla runt) och nu har hon flera gånger sökt hjälp hos Hampus för att han är en så bra lyssnare. Samtidigt har hon flörtat med honom. Men han är inte intresserad eftersom hon enligt honom är ett freak. Jag litar mer på honom än jag litar på mig själv så det är inte det.

Igår kväll hade vi cam chatt. Jag blir så glad när jag får se honom. Själv hade jag bara BH och kjol på mig och jag trodde han skulle be mig ta av mig. Men nej, det verkar inte vara hans grej. Till slut sa jag till honom att vad han än sa till mig så skulle jag göra det. Men han var inte så sugen. Konstigt. Jag blev nästan besviken faktiskt!

This entry was posted on Friday, September 24th, 2010 at 4:43 am and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Het på en tjej”

Bra blogg du har! Om han bett dig onanerat i camen hade du gjort det då? Hur ofta onanerar du nu när Hampus inte är hos dig!

Absolut. Jag har haft distansförhållanden förut och då har de bett mig onanera på cam. Jag har gjort ganska galna saker på cam.
Nu kanske jag ändå onanerar 2 gånger per vecka. :)

Där ser man! Vad är det galnaste du gjort på CAM då, ge några exempel! Gillar du telefonsex med, isf brukar du och Hampus ha det?

Galnaste? Larvat mig med ett musikinstrument naken.
Jag har haft en del telefonsex i min dag, t.o.m. wet telefonsex (om du fattar, det är för snuskigt att lägga ut här så det kan man läsa om i min bok). Skulle jättegärna ha telefonsex med Hampus men han klarar inte av att prata med mig, han blir för ledsen. Tyvärr.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>