Unga pojkar

Posted by: Liv

September 20th, 2010 >> Killar

I helgen blev det inte så mycket chattat med Hampus för han var ute med vänner. Men jag gick upp på Facebookchatten och då kom en ganska mycket yngre killkompis upp vid tretiden, full och dan, och frågade rent ut ifall jag ville knulla med honom. Han hade tagit fasta på något jag sagt att jag gillar att göra i sängen och tänkt en massa på det. Det slutade med att han sa att han visste att vi skulle komma att ha sex snart och att det inte gick att stoppa. Att han skulle se till att tillfredsställa alla mina eventuella fetisher.

Jag visste inte vad jag skulle tycka. Liiiite smickrad måste jag erkänna att jag är i det fallet för han är riktigt snygg. Men jag är ändå inte attraherad av honom och dessutom har jag bara ögon för Hampus just nu. Sex är synonymt med honom och ingen annan. Men jag lovade att jag skulle fråga Hampus om vi kunde ha en trekant på nästa gång vi sågs. Haha, fat chance att jag kommer göra det, men men. Det var en liten rolig diskussion i alla fall. Hampus skulle väl blivit skitsur på killen om han visste (och kanske på mig).

Det sjuka när det gäller såna här saker är att Lelle och den här killen och såna människor liksom tror att jag vill ha sex med dem men att jag avstår för att det vore omoraliskt. Men det är faktiskt för att jag inte vill! Och det tycks inte finnas i deras värld. Vad tror de om sig själva egentligen, att de kan få vem de vill när som helst? 1. Jag har Hampus. Jag behöver ingen annan. Han tillfredsställer mig till 110%. 2. Jag är inte attraherad av dem. Varför? Vet inte. De är okej men de tänder ingen gnista hos just mig.

Fast hade det varit förra året hade jag lugnt kört. Jag var så jävla desperat, jag behövde bara en kuk. ;)

This entry was posted on Monday, September 20th, 2010 at 6:56 am and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>