Han tjatar om att gifta sig

Posted by: Liv

September 16th, 2010 >> Kärlek

Jag tänker förstås på Hampus fast jag sagt åt mig själv att jag kan ta ett break från allt det där. Jag saknar honom såklart men samtidigt var det ganska jobbigt att ha honom här. Någon som måste gå ut och röka hela tiden, måste väckas i minst en halvtimme varje dag, masseras i minst en kvart, äta speciell mat, sugas av samt hindras från att sno båtar. Nej, nu ska jag inte vara sådan. Jag saknar honom jättemycket. Men ibland blir jag så arg när jag tänker på honom.

Sen det här med att han vill gifta sig och hela den grejen, det är faktiskt jobbigt. Jag är inte säker på att jag vill ge upp min frihet. Jag känner mig pressad nu, särskilt att känna något jag inte känner. Jag känner inte den här säkerheten att vi två hör ihop för alltid. Tror inte jag nånsin kommer känna så med någon. Jag har t.o.m. funderat på att göra slut eftersom han är så flummig och för att jag inte kan vara mig själv med honom. Jag vill inte såra honom. Men redan nu märker man att vi ser på vårt förhållande på olika sätt. Han vill att vi ska vara tillsammans just, just nu och visst längtar jag massor efter honom. Men jag BEHÖVER inte honom, jag behöver inte någon. Och han blir besviken när jag säger att vi nog måste vänta flera månader med att ses. Sen säger han att det ändå är okej för “det vi har kommer vara för evigt” men så kan inte jag se det.

This entry was posted on Thursday, September 16th, 2010 at 12:01 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>